...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο έλεγχος του FB σε λάθος χέρια ή το ίδιο το FB σκοπίμως εθελοτυφλεί για κάποιους λαούς; / Does FB control in the wrong hands or the FB itself deliberately opposes certain peoples?


Η συγκεκριμένη σελίδα, όπως κι άλλες πολλές παρόμοιες ή άτομα τα οποία δείχνουν ασέβεια προς την Ελληνική Σημαία ή Ελληνικό λαό ή που ακόμα και απειλητικά μηνυμάτα σε συδιασμό με φωτογραφίες με όπλα, συνεχίζουν να υπάρχουν στο facebook παρόλο που έχουν αναφερθεί απειρες φορές απο ανθρώπους παγκοσμίως.... Έλληνες και μη....


Έχουμε λάβει άπειρες φορές φωτό και παράπονα, αλλά πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Πλέον αναρωτιομαστε ποιοι έχoυν τον έλεγχο του facebook;;; Πως γίνεται να μπλοκάρονται συνέχεια άνθρωποι, σελίδες και ομάδες ή ακόμα και να σβήνονται ολόκληρα προφίλ τα οποία ουδέποτε κινήθηκαν κατά τέτοιον άθλιο τρόπο και τα οποία επί τω πλείστων ανήκουν σε Έλληνες.

Προφίλ και σελίδες ή ομάδες τα οποία συνήθως αναφέρονται σε ιστορικές πηγές ή σε νέα του διαδικτύου όπως η δική μας σελίδα, τα οποία μπαναρονται καθημερινά από τα άτομα ελέγχου του facebook.

Πως μπορεί κάποιος να μην σκεφθεί τη συνομωσιολογία πίσω από όλο αυτό;;;

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚ ΖΟΥΜΠΕΡΓΚΕΡ ΒΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΑ. ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙ ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΤ' ΕΜΑΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Φωτό με αποδείξεις παρακάτω...




 ΕΔΩ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ 


ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ FACEBOOK Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ-ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ SITE.



*******************

*******************




loading...

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

  Σχετική εικόνα  

 http://bc.vc/126286/www.google.com


*******************

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...