...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ομπάμα: Να γίνει «πιο ανθρώπινη» η μεταναστευτική πολιτική των ΗΠΑ

Tην αγανάκτηση τους εξέφρασαν οργανώσεις για την προστασία των μεταναστών



O Πρόεδρος Ομπάμα ζήτησε από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας να βρει τρόπους να κάνει «πιο ανθρώπινη» την εφαρμογή της μεταναστευτικής νομοθεσίας.
Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι ο αμερικανός Πρόεδρος έκανε την παραπάνω ανακοίνωση την Πέμπτη, κατά την διάρκεια συνάντησής του με επιτροπή του Κογκρέσου για την προώθηση συμφερόντων των Ισπανόφωνων.
Οργανώσεις Ισπανοφώνων στις ΗΠΑ έχουν ασκήσει έντονη κριτική στις πολιτικές απελάσεων του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ το νέο νομοσχέδιο για την ουσιαστική αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης έχει «κολλήσει» στο Κογκρέσο.

Αντιπρόσωποι του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων μπλοκάρουν την αλλαγή της νομοθεσίας πριν το Νοέμβριο όπου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την επιλογή του μελών Κογκρέσου. Η Γερουσία ενέκρινε την νέα νομοθεσία για το μεταναστευτικό, τον περασμένο Ιούνιο.
Την αγανάκτηση τους με τον τρόπο που η κυβέρνηση Ομπάμα μεταχειρίζεται εκατομμύρια μετανάστες που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες παράνομα, εκφράζουν οι οργανώσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των μεταναστών. Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ήδη προχωρήσει στην λήψη μέτρων για την χαλάρωση των απελάσεων παιδιών τα οποία έφεραν παράνομα οι γονείς τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, οι οργανώσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των μεταναστών ζητούν την λήψη περισσότερων μέτρων.
Να σημειωθεί ότι επί κυβέρνησης Ομπάμα 2 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες έχουν απελαθεί από τις ΗΠΑ.


gr.voanews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...