...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΚΟΥΒΑ : ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΡΕΙΠΙΑ που μπορεί να συνδέονται με την Ατλαντίδα

atlantisΑβάνα | 

Ομάδα αρχαιολόγων, υπεύθυνη για την ανακάλυψη μιας βυθισμένης πόλης 7 χιλιόμετρα δυτικά της Κούβας , τον Δεκέμβριο , επιβεβαίωσε στις 11 / 2 / 14  κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου , ότι πολλά από τα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή φαίνεται να συνδέονται με τα ερείπια της μυστηριώδης ήπειρου Ατλαντίδας.
Χιλιάδες κομμάτια αγγειοπλαστικής έχουν ήδη αποκαλυφθεί από την υποβρύχια αρχαιολογική αποστολή , καθώς και κοσμήματα, όπλα , πανοπλίες , εργαλεία, νομίσματα , αγάλματα και άλλα αντικείμενα της τοτε καθημερινής ζωής . Όλα τα αντικείμενα που συλλέγονται, μελετονται στη πραγματικοτητα από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων που εχει τη βαση της στο Πανεπιστήμιο της Αβάνα .
« Η διαδικασία χρονολόγησης με άνθρακα έδειξε ότι τα περισσότερα αντικείμενα χρονολογούνται από την 12ο έως 10ο χιλιετία π.Χ. , περιοδος που αντιστοιχεί με το χρονικό διάστημα της Ατλαντίδιας αυτοκρατορίας » , εξηγεί ο Gunther Wermicker , (ο αρχαιολόγος ο οποιος ειναι ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας) . 

« Βρήκαμε επίσης πολλές κοινες συνδέσεις με την περιγραφή του Πλάτωνα για την πόλη , όπως και οι ναους αφιερωμένους στον Ήλιο και τη Σελήνη, ένα κυκλώπειο αρχιτεκτονημα, αλλά και αντικείμενα κατασκευασμένα από ένα φυσικό μείγμα νικελίου στο οποία η πλατίνα ήταν παρούσα ως ακαθαρσία , ένα κράμα το οποίο θα μπορούσε να ειναι το περίφημο μέταλλο της Ατλαντίδας  γνωστό ως « ορείχαλκος » . »

Η ανακάλυψη αυτή είναι μακράν η πιο ελπιδοφόρα που έγινε ποτέ σχετικά με την χαμένη ήπειρο , κι έχει κανει τους ιστορικούς σε όλο τον κόσμο, να εξεταζουν το ενδεχομενο ότι το συγκεκριμενο νησί θα μπορούσε να είναι το πραγματικά επιτελους. 

Αναμενουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Επιμελεια - Μεταφραση: ORI ORI...
worldnewsdailyreport

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...