...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ένας καθηγητής απειλεί τους μαθητές με σπόιλερ για Game of Thrones

JUEGO DE TRONOS: THE POLITICS OF POWERΈνας Βέλγος καθηγητής των μαθηματικών έχει ανακαλύψει μια διαβολική μέθοδο άξια με του βασιλιάς Joffrey , για τους μαθητές ώστε να σπουδάσουν . Οι εκπαιδευτικοί έχουν περάσει πολλα χρόνια τους ψάχνοντας για μια αλάνθαστη μέθοδο έτσι ώστε οι μαθητές να δώσουν προσοχή στη μελέτη. Φαίνεται πως βρέθηκε ήδη μια μέθοδος λύσης : 

Το αποκαλυπτικό Game of Thrones σπόιλερ .

   
Η βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad δημοσίευσε πως ένας δάσκαλος μαθηματικών , αφού επιβεβαίωσε ότι οι μαθητές τους είναι οπαδοί της σειράς, βασιζόμενος στα βιβλία του George RR Martin εκπομπής HBO desvelarles τους απείλησε,  αν δεν συμμετείχαν, με τους θανάτους που δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί στο μυθιστόρημα και παρέμεινε σιωπηλός .

   
Προς το παρόν , φαίνεται ότι η τακτική που επινοήθηκε από το δάσκαλο λειτουργεί , αλλά όλα εξαρτώνται από έναν φοιτητή, ο οποίος έχοντας διαβάσει επίσης τη σειρά βιβλίων σκέφτεται να αποκαλύψει τα γεγονότα που συμβαίνουν στους χαρακτήρες στους συνομηλίκους τους .

   
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η τακτική του Βέλγου καθηγητή είναι εξίσου κακιά κ έντονη , όπως πολλών από τους χαρακτήρες στο Game of Thrones!!!

Άντε να δούμε τι άλλο θα βάλει ο ανθρώπινος νους....
Αναμένουμε για την απόδοση.....

   
Η νέα σεζόν του Game of Thrones , το οποίο θα αποτελείται από 10 επεισόδια , θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου και θα καλύψει το δεύτερο μισό του τρίτου μυθιστορήματος του George RR Martin, A Storm of Swords .

Επιμέλεια- Μετάφραση: ORI ORI...

culturaocio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...