...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο παραλογισμός του ΟΑΕΕ..-400.000 άνθρωποι στον δρόμο για την ασφάλειά τους, για το καλό τους!





Και τότε ρίξανε τον κλήρο να δούνε ποιος θα φαγωθεί. Ο κλήρος έβγαλε 400.000 επαγγελματίες, προς τους οποίους άρχισαν να έρχονται τα ειδοποιητήρια οφειλών, τα οποία σου το ξεκαθαρίζουν: σε περίπτωση μη εξόφλησης της οφειλής σε είκοσι μέρες ξεκινάει η διαδικασία κατάσχεσης και πλειστηριασμού των περιουσιακών σου στοιχείων.


Για το καταλάβουμε καλύτερα: ο ΟΑΕΕ θέλει οπωσδήποτε να είσαι ασφαλισμένος, να νιώθεις ασφαλής βρε αδερφέ! Κι επειδή θέλει να νιώθεις ασφαλής, σου παίρνει το σπίτι!!! (Το ότι σου προσφέρει άθλιες υπηρεσίες πανάκριβα, δεν το συζητάει. Άλλωστε είναι μονοπώλιο. Κρατικό μονοπώλιο. Δηλαδή μονοπώλιο που δεν το πειράζει ούτε η αριστερά ούτε η δεξιά. Ίσως θα έπρεπε για αυτούς τους σοβιετικής εμπνεύσεως και εφαρμογής οργανισμούς να καθιερωθεί νέος όρος:
μονο-μη-πώλιο. Διότι το μονοπώλιο κάτι σου πουλάει. Ο ΟΑΕΕ τι πουλάει;)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος παραλογισμός. Αν δεν έχω χρήματα να πληρώσω για να έχω σύνταξη, το χειρότερο πράγμα που μπορώ να πάθω είναι να μειωθεί η σύνταξή μου, εάν και όταν την πάρω, κατά το ποσό που αντιστοιχεί αναλογιστικά στις εισφορές που δεν πλήρωσα. Όχι να χάσω το σπίτι μου. Αυτό είναι έγκλημα!
Τα «ειδοποιητήρια» λοιπόν πέφτουν σαν το χαλάζι σε ανθρώπους που ήδη έχουν στερηθεί κάθε δικαίωμα σε περίθαλψη, κατ΄αρχήν. Θα μείνουν 400.000 άνθρωποι στον δρόμο για την ασφάλειά τους, για το καλό τους!
Θάνος Τζημερος..






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...