
Ούζο, πίτσα, μουστάρδα! Νομίζετε ότι αυτές είναι οι πιο περίεργες γεύσεις
παγωτού που έχετε (αν έχετε) δει/ακούσει ποτέ;
«Φυσικά και είναι ένα παγωτό όπως όλα τα άλλα και φυσικά δεν έχει τη γεύση κρέατος από κροκόδειλο», υποστηρίζει ο Dino, ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του, Bianca (ιδιοκτήτες του Sweet Spot στο Davao), πουλά το παγωτό εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα από όταν ο θείος του τούς έδωσε για πρώτη φορά κάποια αυγά.
«Είναι τα μόνα αυγά που χρησιμοποιούμε και κάνουν πιο νόστιμο το παγωτό», συμπληρώνει, ενώ για όσους τον κατηγορούν τονίζει: «Επειδή οι κροκόδειλοι είναι απειλούμενο είδος, χρησιμοποιούμε μόνο τα αυγά που δεν εκκολάπτονται».
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα αυγά κροκόδειλου είναι 80% πιο υγιεινά από τα αυγά κότας…
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου