...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Επίθεση με μικροκύματα μέσω της τηλεόρασης - συνέντευξη στρατιωτικού με ειδίκευση σε όπλα ακτινοβολίας




Ανοίγω κι εγώ χτες την τιβι στις 7 μ.μ. για να ακούσω τα εκλογικά αποτελέσματα και τι ακούω; Μια τρελή συχνότητα στο δεξί αυτί μου, κάτι να πάλλεται σε ταχύτητα presto - πάνω από 160. Το νευρικό μου σύστημα να τσιτώνει και να νιώθω άσκημα. Την κλείνω, σταματάει. Την ανοίγω, ξεκινάει. Την πολλοστή φορά τσεκαρίσματος, η τιβί μεταφέρθηκε σε μακρινό δωμάτιο του σπιτιού όπου έγινε ραδιόφωνο, άκουγα μόνο δεν έβλεπα....

Picture

Πολύ ενδιαφέρουσα η φωτό... δεν βρίσκετε;
Τεχνολογίες γνωστές ως όπλα DEW (directed-energy weapon- όπλα στοχευμένης ενέργειας) βιολογικά όπλα, όπλα μικροκυμάτων, Sonic όπλα, Infrasonic όπλα, Infra-ηχητικά όπλα, Psychotronic / ψυχοτρόπων όπλα, Nano Technology, Active Denial Τεχνολογίας, λιγότερο θανατηφόρα / μη θανατηφόρα όπλα - οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να δημιουργήσουν...
ΨΕΥΔΗ συμπτώματα οποιουδήποτε τύπου όπως ... 
  • κάκωση
  • ασθένεια
  • ψυχική ασθένεια 

Και ΑΛΗΘΙΝΑ όπως...
  • καρκίνος
  • ανεπάρκεια οργάνων - αποβολή εμβρύου
  • αυτοκτονία
  • Η χρήση των τεχνολογιών αυτών είναι γνωστά για: 
    • έλεγχο συμπεριφοράς
    • αλλαγή διάθεσης
    • αλλοίωση και έλεγχος του νου
    • εγκεφαλικός εγκλωβισμός
    • εγχώρια τρομοκρατία / βασανιστήρια
    • ηλεκτρονικό βασανισμό / παρενόχληση
    • ηλεκτρονική τρομοκρατία 
Ο φυσικός και Βρετανός απόστρατος, Dr Barry Trower, εξειδικευμένος στο θέμα των μικροκυμάτων εξηγεί στο παρακάτω βίντεο τις καταχρήσεις που γίνονται από αξιόπιστους επαγγελματίες. Τα τεστ ή αν θέλετε, η εφαρμογή των όπλων αυτών, γίνονται πάντα σε ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι θα υποστούν φυσικά και τις βλάβες αυτών:
ΑΘΕΜΙΤΑ πειράματα γίνονται από κυβερνητικούς επιστήμονες πάνω στο ανυποψίαστο κοινό ...
Αυτό γίνεται με την αόρατη ακτινοβολία αόρατη μικροκυμάτων σε ομάδες ή άτομα, ακόμα και αρχηγούς κρατών! Προκαλώντας ψεύτικη ψυχική ασθένεια, φωνές στο κεφάλι, αυτοκτονικές τάσεις, πόνος οποιασδήποτε σωματικής βλάβης κλπ. Φράση κλειδί: «Μπορώ να σκοτώσω κάποιον μέσα σε τρεις εβδομάδες»!!!


Περισσότερα βίντεο και συνεντεύξεις του:








Το Russia Today με συνεντεύξη του Magnus Olsson, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος υπήρξε θύμα, εργάστηκε σκληρά για πολλά χρόνια για να εκθέσει μία από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της εποχής μας - που συνδέει τους ανθρώπους χωρίς τη βούληση τους και γνώση τους σε υπολογιστές μέσω εμφυτευμάτων νανομεγέθους - οδηγώντας σε πλήρη καταστροφή όχι μόνο για τη ζωής και την υγεία τους, αλλά και προσωπικότητας και ταυτότητας. 

Η ανωτέρω φωτογραφία είναι από άρθρο του σκάι με τίτλο  Συμφωνία εξαγοράς της DirecTV από την AT&T έναντι 48,45 δισ. δολ. - Η αμερικανική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία AT&T [...] Η συγχώνευση της με την DirecTV [...] θα ενισχύσει τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικότητας, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης μπλα μπλα μπλα... Και πίσω από τον τεράστιο δορυφόρο... οι γνωστοί χημικοί αεροψεκασμοί.

Εσείς τι θαρρείτε; Ό,τι κάθε μέρα και όλη μέρα το HAARP και το κάθε HAARP παίζει με εμάς; Εν μέρει, δουλεύει, και δουλεύει στα χέρια της DARPA πλέον, αλλά για τα μεγάλα κόλπα. Δεν φτάνει να καλύψει τις... "ανάγκες" όλων των κυβερνήσεων. Γι' αυτό και χρησιμοποιούνται και άλλα τεχνολογικά μέσα της κινητής, της δορυφορικής, του ελεύθερου ίντερνετ, σε λίγο και των έξυπνων μετρητών και η δουλειά γίνεται. Γι' αυτό και η τόση κωλοπιλάλα για ΤΕΤΟΙΑ ανάπτυξη. 

Και σας ρωτάω, και θα σας ρωτάω, και θα σας ξαναρωτάω μέχρι να πάρω ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ - μια απάντηση: Τι μετράει για σένα περισσότερο:

  1. Η υγεία ή ο μισθός;
  2. Η εθνική κυριαρχία ή η σύνταξη; (αυτή η ερώτηση απευθύνεται ειδικά στους ένστολους, εν ενεργεία και απόστρατους)
  3. Ποιο θα είναι το επόμενο κόμμα που θα σου γαζώσει τον εγκέφαλο ή ποιο θα είναι το επόμενο κόμμα που... τη φάρα του μέσα... θα βγει να πει την αλήθεια; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΡΕ!!!!!

Και μετά κάθεστε και παραπονιέστε γιατί ο κόσμος ψηφίζει έτσι κι όχι γιουβέτσι, και τι έπαθαν οι Έλληνες και δεν ξεσηκώνονται, και γιατί τόση κατάθλιψη κι αυτοκτονίες! Αφού μας πυροβολούν όλη μέρα, με όποιο μέσο "κυματιστής" τεχνολογίας γίνεται, γι' αυτό και ψεκάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον ουρανό!!! Για να περνούν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. 

Χτες το ένιωσα τόσο έντονα όσο καμιά άλλη φορά. Κι επειδή δεν χαμπαριάζω μήπως με πουν και παράξενη, ρώτησα δεξιά αριστερά και δεν ήμουν η μόνη. Η "εκπομπή" κυμάτων τέλειωσε όταν τέλεισαν και οι εκπομπές με τα εκλογικά αποτελέσματα. Εκεί κάπως τα πράγματα ηρέμησαν, παρότι τη νύχτα αρέσκονται να παίζουν με τις ανθρώπινες συχνότητες πάνω μας χαλώντας τις καλές Σούμαν. 

Ένα είναι το κλειδί προς την ελευθερία κι αυτό λέγεται: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ 
Εστιάστε στο κεντρικό πρόβλημα, αν θέλετε να λύστε και τα υπόλοιπα. Τώρα!!! Πριν είναι αργά!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...