...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Αναβάθμιση της ελληνικής αεράμυνας με ρωσική χείρα βοηθείας

Αναβάθμιση της ελληνικής αεράμυνας με ρωσική χείρα βοηθείας




«Η Ελλάδα σχεδιάζει να ζητήσει τη βοήθεια της Ρωσίας για την αναβάθμιση του συστήματος αεράμυνάς της», δήλωσε ο Ιγκορ Σεβαστιάνοφ, αναπληρωτής επικεφαλής της Rosoboronexport. «Η ελληνική πλευρά θέλει να ζητήσει βοήθεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με το θέμα της αναβάθμισης των συστημάτων πυραυλικής άμυνας και αεράμυνας. Η Ρωσία δεν λαμβάνει αρνητικά σχόλια γι” αυτά τα συστήματα», δήλωσε ο Σεβαστιάνοφ, επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπίας στη διεθνή αμυντική έκθεση EUROSATORY-2014.
Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ που έχει ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-300, τα οποία στα μέσα της δεκαετίας του 1990 αγόρασε η Κύπρος, ωστόσο, λόγω της σκληρής αντίδρασης της Τουρκίας, έπειτα από συμφωνία με την Αθήνα τα συστήματα μεταφέρθηκαν στην Κρήτη και στη συνέχεια προωθήθηκαν στην Ελλάδα. Επιπλέον, στον εξοπλισμό της Ελλάδας υπάρχουν σοβιετικά αντιαεροπορικά πυραυλικά συγκροτήματα ΟΣΑ .


(«Σφήκα»), hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...