...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Αφιέρωμα οι 5 Κορυφαίες Τοποθεσίες θεάσεων UFO στην ΕΣΣΔ (BINTEO) /Tribute to the Top 5 Locations UFO sightings in the USSR (VIDEO)


Παγκοσμίως η 2 Ιουλίου γιορτάζεται από τους ουφολόγους. Είναι αφιερωμένη σε εκείνους που μελετούν τα μυστηριώδη φαινόμενα και αντικείμενα, τα οποία αποδίδονται σε εξωγήινη προέλευση. Αλλά αν υπάρχουν τα UFO, που μπορεί να δει τα δει κανείς;

Το να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, είναι πολύ μακροσκελές, ωστόσο, έχουμε ετοιμάσει και συντάξει έναν κατάλογο από τα πιο αγαπημένα μέρη των εξωγήινων συγκεκριμένα στην ΕΣΣΔ, όπως τα παρουσιάζει το Ρωσικό κρατικό καναλι 2 στο ρεπορτάζ του "Οδηγός Ουφολογισμόυ. Που μπορείς να παρατηρήσεις UFO" .

1. Το Μυστικό Αεροδρόμιο Εξωγήινων στην Κριμαία

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι επισκέψεις εξωγήινων στη Γη παραμένουν ένα μυστήριο. Οι άνθρωποι προφορικά διέδωσαν ιστορίες εμφάνισης λαμπερών ιπτάμενων δίσκων, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά και εξαφανίστηκαν ασυνήθιστα γρήγορα. Στη σοβιετική εποχή, αυτό το ζήτημα ενδιέφερε σοβαρά την εξουσία. Στην Κριμαία χτίστηκε μυστικό πλεονεκτικό παρατηρητήριο για να μελετηθεί η συμπεριφορά των UFO, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα. Οι ντόπιοι λένε ότι υπάρχει πραγματικά ένα παραφυσικό μέρος εκει περα... Παρατηρούν τακτικά στον ουρανό τις αντανακλάσεις αγνώστων σκαφών και στο δάσος, μπορείτε να βρείτε πραγματικά οστά εξωγήινων.



2. Οι Εξωγήινοι Νάνοι και τα Ντόλμεν του Καυκάσου

Στην περιοχή του Καυκάσου, υπάρχει ένα άλλο μυστηριώδες μέρος, το οποίο εξακολουθεί να είναι ελάχιστα γνωστό. Εδώ και πέντε χιλιάδες χρόνια οι διάσημες πέτρες Ντόλμεν, από τις οποίες σώζονται περίπου τρεις χιλιάδες σήμερα. Τα παλιά χρόνια οι ντόπιοι τις αντιμετώπιζαν με δέος και αποτελούσαν ένα είδος θρύλου. Πίστευαν ότι τα Ντόλμεν ήταν σπίτια νάνων, οι οποίοι ήρθαν πετώντας από άλλο πλανήτη. Αυτοί οι νάνοι ύπνωσαν και υποδούλωσαν το λαό και τον ανάγκασαν να χτίσει το νέο σπίτι τους. Σήμερα, αυτά τα πέτρινα κτίρια αποτελούν το κύριο αξιοθέατο του Καυκάσου, προσελκύοντας ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων.




3. Η Ανώμαλη Ζώνη Молебская (Μολέμπσκαγια)

Η περιοχή Περμ είναι επίσης γνωστή για την παρουσία ανωμαλιών στη περιοχή. Το χωριό Молебка (Μολέμπσκα) βρίσκεται σε ένα σκοτεινό τρίγωνο. Λένε ότι εκεί μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, εκτός από τους μυστηριώδεις πέτρινους λαβύρινθους οι Ουφολόγοι δεν έχουν βρει τίποτα εκτός από το ότι, παρόλο που ο καθένας μπορεί να μεταβεί στη περιοχή, δεν μπορεί να παραμείνει παρά μόνον για ένα μικρό χρονικό διάστημα διότι υπάρχει ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο μέσα στο τρίγωνο, που πλήττει σοβαρά τους Γηίνους.



4. Το Μυστήριο της Βαλτικής Θάλασσας

Στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας βρίσκεται ένα μυστηριώδες αντικείμενο (ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩ) που μοιάζει με το θρυλικό διαστημόπλοιο του Han Solo από το "Star Wars". Στην κορυφή έχει μια τρύπα σε σχήμα αυγού και περίεργους σχηματισμούς όπως εστίες πυρός. Μπορείτε να δείτε μόνο το αντικείμενο από κοντά- όταν πλησιάζετε το ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, η φωτογραφική μηχανή, ο φωτισμός και οι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές σταματούν να λειτουργούν.




5. Οι Εξωγήινοι στη Γειτονιά

Δεν είναι απαραίτητο να ταξιδέψετε μακριά για να δείτε ανεξήγητα φαινόμενα. Οι Ουφολόγοι λαμβάνουν συνεχώς νέα βίντεο, φωτογραφίες και αναφορές θεάσεων UFO κοντά σε μεγάλες πόλεις. Για παράδειγμα, οι κάτοικοι των προαστίων συχνά αναφέρουν ότι έχουν δει αντικείμενα με παράξενο σχήμα δίσκου πάνω από τα σπίτια και λαμπερές ακτίνες στο δάσος. Οι πιο επιτυχημένες θέσεις για μια φωτογράφηση εξωγήινων (στη Ρωσίαμπορούν να θεωρηθούν ότι είναι κοντά στη Μόσχα στη Kuzyaeva, στο χωριό Sukharevo και το 47ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού του Yaroslavl.




Έρευνα-Μετάφραση ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων-video ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ 

*******************

loading...

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

  Σχετική εικόνα  



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...