...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Με βόμβες λευκού φωσφόρου σφαγιάζει τους αμάχους του Ντονέτσκ το Κίεβο

leykos-fosforos-dietnh


Μπροστά στο να πετύχουν το σκοπό τους οι ναζί του Κιέβου δεν υπολογίζουν τις ανθρώπινες ζωές των αμάχων όπου για πολλοστή φορά καταγράφεται χρήση βομβών λευκού φωσφόρου από το ουκρανικό πυροβολικό δείχνοντας έτσι όλη την αγριότητα που διακατέχει το καθεστώς του Κιέβου.


Κάτοικοι του Ντονιέτσκ κατέγραψαν τη νύχτα να φωτίζεται, από το χαρακτηριστικό ίχνος που αφήνουν στον ουρανό οι βόμβες αυτές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Ανατόλι Αντόνοφ καταδίκασε τη χρήση τους ειδικά εναντίον αμάχων.

"Πρόκειται για ουσία, που πέφτοντας πάνω στον άνθρωπο, κατακαίει και διαπερνά το σώμα, σκεφτείτε το. Η φωτιά που προκαλείται από οβίδες φωσφόρου είναι πρακτικά αδύνατο να σβήσουν. Είναι όπλα απαγορευμένα, που τέθηκαν εκτός νόμου από τη λεγόμενη Συνθήκη των απάνθρωπων όπλων, μέλη της οποίας είναι και η Ρωσία και η Ουκρανία, η οποία είναι δεσμευμένη να εκπληρώνει τις διεθνείς τις υποχρεώσεις" υποστήριξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...