...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ιός του δάγκειου πυρετού εξαπλώνεται πολύ γρήγορα...


 Μια επιδημία δάγκειου πυρετού ξέσπασε μόλις στην Ιαπωνία... Η πρώτη μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο κι έχει επηρεάσει τουλάχιστον 22 άτομα.



Όλες οι περιπτώσεις πιστεύεται ότι συνδέονται με ένα πάρκο στο Τόκιο.




Οι 19 νέες μολύνσεις έχουν επιβεβαιωθεί από την τελευταία εβδομάδα . Όλα τα θύματα πιστεύεται ότι έχουν επισκεφθεί το Yoyogi πάρκο του Τόκιο και τα περίχωρα του (ένας από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου της μητρόπολης, δημοφιλής και αγαπητός από κατοίκους και τουρίστες).




Το πάρκο, ένας από τους μεγαλύτερους ανοιχτούς χώρους στο κέντρο του Τόκιο, πιστεύεται ότι είναι η πηγή του ιού από τα μολυσμένα κουνούπια. 


Ήδη έχει ξεκινήσει ο ψεκασμός με περίπου 800 λίτρα ζιζανιοκτόνων, σε μια προσπάθεια να εξοντωθεί ο ιός.
Οι αρχές σπεύδουν να δώσουν οδηγίες στον κόσμο για την αντιμετώπιση του ιού...



Δεν υπάρχει εμβόλιο ή οποιοδήποτε συγκεκριμένο φάρμακο για τη θεραπεία του δάγκειου πυρετού και οι ασθενείς θα πρέπει να ξεκουράζονται, να πίνουν πολλά υγρά και να μειώσουν τον πυρετό χρησιμοποιώντας τη γνωστή παρακεταμολη.




Η ασθένεια μεταδίδεται από το κουνούπι-τίγρης. 




Πραγματικά ένας ιός απειλητικός για τη ζωή του ανθρώπου... 




Σαν πρόληψη θα πρέπει να καλύπτεται το σώμα με ρούχα στη διάρκεια της ημέρας....





Μεταφραση απο ΔΙΟΡΑΤΙΚΌΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...