...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ζητείται στέγη για μάνα με 2 παιδια στην Πάτρα, που ο Μπόμπολας της γκρέμισε την καντίνα που ζούσε

Ζητείται στέγη για μάνα με 2 παιδια στην Πάτρα, που ο Μπόμπολας της γκρέμισε την καντίνα που ζούσε

Η Χρυσούλα και τα παιδιά της διαμέναν σε ένα μικρό κοντέινερ- καρότσα φορτηγού. 
Από μια καντίνα, κολλητά στην καρότσα, προσπαθούΣΑΝ να βγάλουν τα προς το ζειν, τοποθετημένη σε σημείο τέτοιο που να βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο επειδή ο 10χρονός γιος της είναι α.μ.ε.α. και έχει ήδη χειρουργηθεί στο κεφάλι (εγκεφαλική ενδοκράνια υπέρταση).
Η Χρυσούλα έκανε το μεγαλύτερο έγκλημα της ζωής της: Είχε την καντίνα της εκεί που ήθελε να κερδίσει κάποια εκατομμύριακια ο Μπόμπολας. Στις 20 του μήνα, δυο περιπολικά την επισκέφθηκαν να την ενημερώσουν ότι πρέπει να φύγει και στον έντονο διάλογο που ακολούθησε ο ένας από τους αστυνομικούς τραυμάτισε το μικρό παιδί, όπως βλέπεται στην φωτογραφία.

Σήμερα οι μπουλντόζες του Μπόμπολα τους γκρέμισαν τόσο την καντίνα, όσο και το σπίτι που έμεναν δίπλα σε αυτήν, αφήνοντας τους στο δρόμο, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες...

Ο γιος της Χρυσούλας, ψάχνει να διασώσει ότι απέμεινε από το γκρεμισμένο σπίτι του

Το προφίλ της Χρυσούλας είναι αυτό:https://www.facebook.com/dimitris.atanasakopoulos για όποιον μπορεί να βοηθήσει. Χρειάζεται κάπου να μείνει μαζί με τα παιδιά της.


Παρακαλούμε, κοινοποιήστε.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...