...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Απολύονται τέσσερις παιδόφιλοι καθηγητές


Εκτός εκπαιδευτικού συστήματος τίθενται τέσσερις ακόμη εκπαιδευτικοί που βαρύνονται με κατηγορίες διακίνησης πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται έπειτα από απόφαση του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου.
Για τους τέσσερις θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία η οποία είχε ακολουθηθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες για επτά συναδέλφους τους. Αυτό σημαίνει ότι οι τέσσερις εκπαιδευτικοί θα απομακρυνθούν από τα καθήκοντά τους έως ότου τελεσιδηκίσουν οι υποθέσεις τους στη Δικαιοσύνη. Σε περίπτωση που αποδειχθούν οι κατηγορίες σε βάρος τους, θα ακολουθήσει η οριστική απόλυσή τους.


Ο υπουργός Παιδείας έχει προαναγγείλει ότι θα εισηγηθεί να αλλάξει η διατύπωση του πειθαρχικού δικαίου που χαρακτηρίζει αυτά τα παραπτώματα «ανάξια συμπεριφορά για εκπαιδευτικό».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...