...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η λιστα με τα ονόματα συνεργατών της χούντας που πλούτισαν και ξεπλύθηκαν απο την μεταπολίτευση!

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο με άκρως απόρρητα στοιχεία για τη χούντα και τούς ανθρώπους της θα παραδώσει (και φυσικά θα αποκαλύψει) το HellasForce σε ανώτατο δικαστικό παράγοντα αφού τα στοιχεία -φωτιά που θα δουν το φως της δημοσιότητας θα προκαλέσουν σάλο, ανατροπές και σαφώς θα προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση!!!


Πρόκειται για έναν ογκωδέστατο φάκελλο με άκρως απόρρητα στοιχεία για
1) τους στρατιωτικούς τους εξ απορρήτων της επταετίας και θέση ευθύνης που είχαν.
2) για τούς υπεράνω υποψίας Ακαδημαϊκούς επιστήμονες , ειδικούς ερευνητές επιστημονικών ιδρυμάτων , Πανεπιστημιακούς κ.α με κωδικά ονόματα, με τα ονόματα των χειριστών τους και με τα ανάλογα ψευδώνυμα.
3) Για τούς πράκτορες της χούντας σε πόλεις του Εξωτερικού με τα κωδικά τους ονόματα, τα ψευδώνυμα και τα ακριβή τους στοιχεία καθώς και τούς τομείς παρακολουθήσεων τους( π.χ Φοιτητές, αντιστασιακοί, ξένοι με σχέση με την Ελλάδα κ.α) .
Το πολυσέλιδο ντοκουμέντο με την υψηλή διαβάθμιση , βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Οι πρωταγωνιστές των σελίδων του είναι σήμερα πρόσωπα υπεράνω υποψίας, έχτισαν την καριέρα τους αποκρύπτοντας τις περισσότερες φορές το σκοτεινό τους ρόλο κατά τη διάρκεια της επταετίας, φαίνεται να είναι οι «κουκουλοφόροι» -κάποιοι απ αυτούς- που ευθύνονται για τα δεινά όσων αντιστάθηκαν και πολέμησαν το Απριλιανό καθεστώς, ενώ με τις ανελεύθερες μεθοδεύσεις τους σχημάτισαν τον κοινωνικό ιστό που «προστάτευε» τη χούντα ενώ πολλές φορές αυτοί οι διαπρεπείς επιστήμονες ήσαν το πνευματικό άλλοθι για έκνομες ενέργειες και συνωμοσίες.
Με κωδικά ονόματα και ψευδώνυμα ,αλλά και με τα ακριβή τους στοιχεία , «εξαρθρώνεται» ολόκληρο το δίκτυο των ανθρώπων της χούντας με τις έγκυρες υπογραφές των αξιωματούχων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Αφού λοιπόν εξαντλήσουμε και τη δικαστική διερεύνηση ώστε να μην συσκοτιστεί αυτή η συγκλονιστική υπόθεση ,αλλά να δει το φως της δημοσιότητας, θα την αποκαλύψουμε και θα την παραδώσουμε σε αρμόδια όργανα!!!
ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ


Hellasforce, olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...