...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Με εμπόδιο τον καιρό οι εκλογές - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ



Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο υπουργείο Εσωτερικών για τη μετάβαση των δικαστικών αντιπροσώπων στα εκλογικά κέντρα, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν κυρίως το Σάββατο, παραμονή των εκλογών.


Σύμφωνα με την EMY ισχυροί άνεμοι, εντάσεως έως και 9 μποφόρ, και καταιγίδες θα πλήξουν τα επόμενα 24ωρα τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Γι’ αυτό το λόγο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν και μέσα του λιμενικού ή του πολεμικού ναυτικού, προκειμένου οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να βρίσκονται κανονικά στα εκλογικά τμήματα.

Προβλήματα στις μετακινήσεις τους θα αντιμετωπίσουν και οι χιλιάδες ετεροδημότες. Τα καιρικά φαινόμενα θα «χτυπήσουν» εκτός από τα νησιά και την βόρεια Ελλάδα.

Ήδη με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από σήμερα σε όλη τη χώρα, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να διαρκούν έως και την Κυριακή.

Έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στη βόρεια Ελλάδα, αλλά και στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν ιδιαίτερη ενίσχυση, καθώς θα πνέουν στα πελάγη θυελλώδεις έως και 9 μποφόρ, ενώ η βροχή θα συνοδεύεται από μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Χιονοπτώσεις, μικρής έντασης αναμένονται το Σάββατο σε ορεινές περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια του νησιού κατά τόπους να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Που θα εντοπίζονται οι βροχοπτώσεις την ημέρα των εκλογών:

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως σε ανατολικότερες περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, καταιγίδες ιδιαίτερα ισχυρές αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία - τη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στις νότιες Κυκλάδες και τη νότια Κρήτη όπου ο καιρός θα είναι πολύ άστατος. Οι άνεμοι στις περιοχές αυτές θα πνέουν θυελλώδεις έως και 9 μποφόρ.

Στο Ιόνιο, στη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, στην κεντρική , ανατολική Στερεά, Εύβοια και στην ανατολική Θεσσαλία περιμένουμε εξασθενημένες βροχοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα, μικρής χρονικής διάρκειας και μέτριας έντασης.


Real, xespao

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...