...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Βαρουφάκης: Δεν μπλοφάρουμε, στο χέρι των Ευρωπαίων τι θα κάνουν

Βαρουφάκης: Δεν μπλοφάρουμε, στο χέρι των Ευρωπαίων τι θα κάνουν

«Παίζουμε με ανοιχτά χαρτιά...»

Η κυβέρνηση δεν μπλοφάρει και είναι στο χέρι των ευρωπαίων εταίρων για το τι θα πράξουν, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, μερικά εικοσιτετράωρα πριν το κρίσιμο Eurogroup της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου.


«Παίζουμε με ανοιχτά χαρτιά, δεν κάνουμε καμία μπλόφα» είπε ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, και ενώ αναφερόταν στο επικείμενο Eurogroup της Τετάρτης στις Βρυξέλλες.

«Είναι στο χέρι των Ευρωπαίων τι θα κάνουν, εμείς έχουμε ξεκάθαρες θέσεις», τόνισε ο υπουργός, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση που εξελίσσεται.

Δήλωσε ότι είναι έτοιμος για τη συζήτηση της Τετάρτης, εμφανίστηκε δε συγκρατημένα αισιόδοξος για τη μάχη αυτή, αν και έδειξε να συμμερίζεται τις επισημάνσεις των δημοσιογράφων ότι «μπορεί να πέσει πολύ… ξύλο στη συνεδρίαση αυτή», λόγω και της παρουσίας της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...