...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Υπάλληλος της Microsoft αποκάλυψε κατά λάθος (?) τα διπλάσιου ύψους Live Tiles των Windows 10


Σύμφωνα με μία ανάρτηση, που μάλιστα έγινε κατά λάθος από τον υπάλληλο της Microsoft, Vesku Paananen, αποκαλύπτει νέα "κατακόρυφα" (ή διπλού ύψους) Live Tiles στα Windows 10.



Ο υπάλληλος της Microsoft σε μία ανάρτηση του στο Twitter, έδειξε ένα σωρό συσκευές να τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Windows 10, συμπεριλαμβανομένης και μίας συσκευής που έτρεχε την "φορητή" έκδοση του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Το κινητό της Microsoft στην φωτογραφία είχε ένα Live Tile στην Home Screen σε "portrait mode".


Μόλις η ιστοσελίδα Bestmobileblog δημοσίευσε σχετικό άρθρο, ο Paananen διέγραψε την φωτογραφία ωστόσο ήταν ήδη αργά.


Παρά τα όσα η Microsoft είχε αποκαλύψει λοιπόν στην επίσημη παρουσίαση της στις 21 Ιανουαρίου, φαίνεται πως έχει μερικές ακόμη εκπλήξεις για τους χρήστες.
Περισσότερα αναμένεται να αποκαλυφθούν κατά την διανομή του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας Windows 10 μέσω του προγράμματος Windows Insider μέσα στο μήνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...