...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Υπάλληλος της Microsoft αποκάλυψε κατά λάθος (?) τα διπλάσιου ύψους Live Tiles των Windows 10


Σύμφωνα με μία ανάρτηση, που μάλιστα έγινε κατά λάθος από τον υπάλληλο της Microsoft, Vesku Paananen, αποκαλύπτει νέα "κατακόρυφα" (ή διπλού ύψους) Live Tiles στα Windows 10.Ο υπάλληλος της Microsoft σε μία ανάρτηση του στο Twitter, έδειξε ένα σωρό συσκευές να τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Windows 10, συμπεριλαμβανομένης και μίας συσκευής που έτρεχε την "φορητή" έκδοση του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Το κινητό της Microsoft στην φωτογραφία είχε ένα Live Tile στην Home Screen σε "portrait mode".


Μόλις η ιστοσελίδα Bestmobileblog δημοσίευσε σχετικό άρθρο, ο Paananen διέγραψε την φωτογραφία ωστόσο ήταν ήδη αργά.


Παρά τα όσα η Microsoft είχε αποκαλύψει λοιπόν στην επίσημη παρουσίαση της στις 21 Ιανουαρίου, φαίνεται πως έχει μερικές ακόμη εκπλήξεις για τους χρήστες.
Περισσότερα αναμένεται να αποκαλυφθούν κατά την διανομή του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας Windows 10 μέσω του προγράμματος Windows Insider μέσα στο μήνα.
NOW

loading...

BidVertiser