...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Συνάντηση Τσίπρα με Πούτιν στις αρχές Απριλίου / Meeting Tsipra with Putin in early April

 TSIPRAS


Στις 8 Απριλίου θα επισκεφθεί τη Μόσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου θα συναντηθεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς το Κρεμλίνο απάντησε θετικά στο σχετικό ελληνικό αίτημα. 

Σύμφωνα με τα Νέα, ο πρωθυπουργός έχει προσκληθεί στη Μόσχα με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από τη νίκη των Συμμάχων επί της χιτλερικής Γερμανίας. 


Σημειώνεται πως στις 23 Μαρτίου ο κ Τσίπρας θα επισκεφθεί το Βερολίνο όπου θα συναντηθεί με την γερμανίδα Άνγκελα Μέρκελ μετά από πρωτοβουλία της ιδίας. 


Οι δυο τους είχαν μια πρώτη συνάντηση στις 12 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ. 

Στη αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να συζητηθεί η πορεία των διαβουλεύσεων, αλλά και της τετράμηνης παράτασης, οι μεταρρυθμίσεις που προωθεί η Ελλάδα, το χρηματοδοτικό, αλλά και οι ελληνογερμανικές σχέσεις.

Η συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα διεξάγεται ενώ το ζήτημα της Ελλάδας, είναι υψηλά όχι μόνο στην ευρωπαϊκή ατζέντα, αλλά και στην αμερικανική και ενώ ανοιχτά βρίσκονται το ζήτημα της Ουκρανίας και η ανησυχία για την επέλαση του Ισλαμικού Κράτους

Έχουν προηγηθεί συζητήσεις του υπουργού Εξωτερικών, με τον ρώσο ομόλογό του. 

Στα διμερή, σημαντικά είναι το θέμα των ευρωπαϊκών κυρώσεων και του ρωσικού εμπάργκο, αλλά και τα ενεργειακά.


affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...