...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Moscovici: Το Grexit θα μπορούσε να είναι η αρχή του τέλους για το ευρώ / Moscovici: The Grexit could be the beginning of the end for the euro

Αποτέλεσμα εικόνας για Moscovici: Το Grexit θα μπορούσε να είναι η αρχή του τέλους για το ευρώ


Κατά της υποτίμησης των κινδύνων που συνδέονται με μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, προειδοποιεί ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Pierre Moscovici λέγοντας ότι ένα τέτοιο βήματα θα μπορούσε να είναι η αρχή του τέλους για το κοινό νόμισμα. 


«Εξάλλου, όλοι στην Ευρώπη πιθανότατα συμφωνούμε ότι ένα Grexit θα ήταν μία καταστροφή – για την ελληνική οικονομία αλλά επίσης και για την ευρωζώνη ως σύνολο» δήλωσε ο κ. Moscovici σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel που θα δημοσιευθεί αύριο. 

«Εάν μία χώρα αφήσει αυτή τη (νομισματική) ένωση, οι αγορές θα διερωτηθούν αμέσως ποια χώρα είναι η επόμενη και αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή του τέλους» προειδοποίησε ο Moscovici όπως μεταδίδει το Reuters. 

Οι δηλώσεις του έρχονται μία μετά την δημόσια τοποθέτηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κατά την επίσκεψή του στη Βιέννη, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να «σκοντάψει» εκτός της ευρωζώνης επειδή οι ηγέτες της θα μπορούσαν να αποτύχουν να διαπραγματευθούν νέα δάνεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...