...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Ρωμανιάς για συντάξεις: "Ούτε για αστείο δεν θα υπάρξουν μειώσεις" / Romanias for pensions: "Neither as a joke there will be no reductions"

Ρωμανιάς για συντάξεις: `Ούτε για αστείο δεν θα υπάρξουν μειώσεις`

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, σχετικά με τις... "φωτιές" που άναψε με δηλώσεις της η σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Έλενα Παναρίτη, σχετικά με μισθούς και συντάξεις.
"Η κα Παναρίτη διευκρίνισε ότι αυτό έγινε πριν το 2015. Αυτό έγινε την περίοδο του 2014", τόνισε ο κ. Ρωμανιάς,  οποίος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή "καλημέρα" του skai.

"Θα βάζατε το χέρι σας να κόψετε μισθούς και συντάξεις;", ρώτησε ο δημοσιογράφος τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων για να πάρει την ρητή απάντηση: "Kαλύτερα να το' κοβα το χέρι".

Σχετικά με τα αποθεματικά, τόνισε πως υπάρχουν δύο ζητήματα. "Το πώτο είναι η ρευστότητα και λέω ότι επ' αυτού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η ρευστότητα είναι εξασφαλισμένη και θα καταβάλονται οι συντάξεις κανονικά. Το δεύτερο θέμα είναι το μέλλον. Το τι θα γίνει μετά από 5-10 χρόνια. Το σύστημα το πήραμε παραλυμένο. Υπάρχει ανάγκη ανάτασης των δημοσίων ταμείων".

Στην συνέχεια, ο Γ. Ρωμανιάς καταφέρθηκε και εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης, σχετικά με τις πρακτικές της στο συγκεκριμένο ζήτημα: "Εμείς πήραμε κληρονομιά την κατάσταση που υπάρχει στο μετοχικό ταμείο. Αυτό δεν είναι ασφαλιστικό ταμείο, είναι μετοχικό. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε μία ελευθερία στην διαχείριση των αποθεματικών. Το 2012 ήρθανε και κουρέψανε 75 εκατ. ευρώ με το περίφημο PSI και με αυτό το κούρεμα βρέθηκε το ταμείο με έλειμμα. Αυτό το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση και υπουργός Οικονομικών τότε ήταν ο κ. Βενιζέλος".

affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

loading...