...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΝΟΤΑΜ / TRIUMPH OF GREECE - withdrew Turks provocative NOTAM


ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ!
Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!
Τσιπρας – Καμμένος – Παυλόπουλος οι αρχιτέκτονες της νίκης.
Έπειτα από τη σφοδρή αντίδραση της Αθήνας στην έκδοση της ΝΟΤΑΜ, με την οποία η Άγκυρα δέσμευε μία τεράστια περιοχή στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο για ασκήσεις με πραγματικά πυρά από τις 2 Μαρτίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 (σε μία περιοχή από τη Σκύρο μέχρι τη Λήμνο), η τουρκική πλευρά υποχρεώθηκε τελικά να υποχωρήσει και να προχωρήσει στην έκδοση διορθωτικών – ακυρωτικών ΝΟΤΑΜ.

Το πρωί της Δευτέρας (02/03/2015) η Τουρκία – και αφού είχαν προηγηθεί τα διαβήματα της ελληνικής κυβέρνησης σε ΝΑΤΟ, ΕΕ, ICAO και Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ – προχώρησε στην έκδοση της πρώτης διορθωτικής ΝΟΤΑΜ, με την οποία εξαιρούσε από την αρχική περιοχή που είχε δεσμεύσει το κομμάτι του εδάφους της Λήμνου που είχε συμπεριλάβει – κίνηση που συνιστούσε παραβίαση εθνικής κυριαρχίας.

Η απάντηση της Αθήνας ήταν να εκδώσει νέα ακυρωτική ΝΟΤΑΜ, καθώς δεν την ικανοποιούσε ούτε αυτή η κίνηση της Άγκυρας, καθώς η πρόκληση παρέμενε αναλλοίωτη.

Έπειτα και από νέες τηλεφωνικές επικοινωνίες, η Τουρκία υποχρεώθηκε να εκδώσει και δεύτερη διορθωτική ΝΟΤΑΜ, αποσύροντας ολόκληρη την αρχική – προκλητική – ΝΟΤΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...