...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Τα είδε όλα ο Ντράγκι! Διαδηλώτρια χίμηξε κατά πάνω του! / Dragi met the terror! Protester rushes towards him!- Τον… τρόμο έζησε ο διοικητής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου
- Διαδηλώτρια όρμηξε κατά πάνω του!
 - Την απομάκρυναν άνδρες της ασφάλειας
- Στη μπλούζα της έγραφε μήνυμα για τη «δικτατορία» της ΕΚΤ

Όλα κυλούσαν ομαλά στη συνέντευξη Τύπου του διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι στη Φρανκφούρτη. Μέχρι τη στιγμή, που (κυριολεκτικά) στο πρόσωπο του κεντρικού Ευρωπαίου τραπεζίτη «έσκασε» μια νεαρή γυναίκα!
Αφού κατάφερε να περάσει από την ασφάλεια, έφτασε τρέχοντας μέχρι το πάνελ όπου καθόταν ο Ντράγκι, πήδηξε μπροστά του, πάνω στο τραπέζι, του πέταξε… κομφετί και άρχισε να φωνάζει κατά της δικτατορίας (dick-tatorship η λέξη που είχε γράψει στη μπλούζα της) της ΕΚΤ.
Ο Μάριο Ντράγκι που φυσικά δεν περίμενε τίποτα απ” όλα αυτά, αιφνιδιάστηκε, ίσως φοβήθηκε και σήκωσε τα χέρια ψηλά σαν σε παράδοση!
Κατόπιν εορτής ήρθε και η αντίδραση της ασφάλειας. Η νεαρή γυναίκα, περίπου 20 ετών, μεταφέρθηκε σηκωτή, κυριολεκτικά, από την αίθουσα, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Ντράγκι διεκόπη και ο επικεφαλής της ΕΚΤ απομακρύχθηκε από το χώρο.

affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...