...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ / Resigned the representative of Greece to the IMF


Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο Θάνος Κατσάμπας από τη θέση του αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή και εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).
Ο Θ. Κατσάμπας είχε αναλάβει τα καθήκοντά του στη θέση αυτή τον Ιανουάριο του 2012, επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου, ενώ η παραίτησή του θα έχει ισχύ από 1ης Ιουνίου. Αναφορικά με την παραίτησή του, ως αφορμή φέρεται το γεγονός ότι δεν του ζητήθηκε να είναι παρών στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ την περασμένη Κυριακή στην Ουάσιγκτον.
Ωστόσο, αρμόδιοι παράγοντες έκαναν σαφές σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ότι ούτως ή αλλιώς δεν υφίσταται θεσμική υποχρέωση να παρίσταται ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ στις άτυπες συναντήσεις. Μάλιστα ούτε και στις ανάλογες άτυπες συναντήσεις των υπουργών Οικονομικών της προηγούμενης κυβέρνησης ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να συμμετάσχει, καθώς είθισται να επιλέγει ο υπουργός το ποιος θα τον συνοδεύσει στις άτυπες αυτές συνομιλίες. Έτσι, εξηγούν, ο Γ. Βαρουφάκης επέλεξε τον Π. Ρουμελιώτη όπως άλλωστε η Κρ. Λαγκάρντ επέλεξε και αυτή από πλευράς ΔΝΤ να παρευρεθεί στη συνάντηση ο Π. Τόμσεν.
affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...