...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ / Engineered collapse of Western financial system looms


Ο κόσμος κατευθύνεται σε αναταραχή κατά τους επόμενους μήνες, ως μέρος της τελικής απομάκρυνσης της Καζαρικής μαφίας από τον έλεγχο του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, πολλαπλές πηγές αναφέρουν όπως της  Ιαπωνικής κυβέρνησης, του MI5 του Πενταγώνου και σύμφωνα με αξιωματούχους. Ο κόσμος έχασε μια πρόσφατη ευκαιρία για μια ειρηνική διευθέτηση του οικονομικού πολέμου, είπαν.  Ως αποτέλεσμα, πολλά επίμονα οχυρά στα χέρια της κλίκας, όπως ανδρείκελα τους στο Ισραήλ και την Ουάσινγκτον, θα πρέπει να αφαιρεθούν με τον σκληρό τρόπο και μέσω μεθοδευμένης κατάρρευσης των περισσότερων από τις μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρείες της κλίκας, λένε οι πηγές.

Αυτό θα οδηγήσει σε χάος την Ευρώπη καθώς και σε αρκετούς περιφερειακούς πολέμους, ιδίως στην Κορεατική χερσόνησο, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ.

Η κατάσταση στην Ευρώπη μπορεί να είναι η πρώτη που θα εκραγεί ως αποτέλεσμα μιας αλυσιδωτής οικονομικής αντίδρασης που αναμένεται να προκληθεί από μια αναπόφευκτη ελληνική χρεοκοπία, οι πηγές συμφωνούν. Πρόσφατες επισκέψεις της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ στην Κίνα και την Ιαπωνία είχαν ως στόχο να βρεθούν χρήματα για να αποτραπεί η κατάρρευση του Γερμανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, όταν η Ελλάδα χρεοκοπήσει. Επέστρεψε όμως με άδεια χέρια, λένε Ιαπωνικές και Κινεζικές κυβερνητικές πηγές.

Ένας δείκτης για το πόσο ασυνήθιστη είναι η κατάσταση, ήταν μια κοινή δήλωση που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Junker και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Tσίπρα που κάλεσε για αύξηση των συντάξεων και των μισθών για τους Έλληνες. Με άλλα λόγια, έκαναν αντιπολίτευση στην επιβεβλημένη από τις τράπεζες λιτότητα.


Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, από την πλευρά του, προτείνει τη δημιουργία ενός νέου οργανισμού ανάπτυξης ή μιας οικονομικής υπηρεσίας προγραμματισμού για να αρχίσει την ανοικοδόμηση της ελληνικής οικονομίας. Για να καταστεί αυτό δυνατό, προτείνει την τοποθέτηση όλων των Ελληνικών επισφαλών χρεών σε μια «κακή τράπεζα» ή Τράπεζα ‘’σκουπιδιών’’. Στην πραγματικότητα προτείνει χρεοκοπία.


Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει για πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρέη, αυτό θα δημιουργήσει ένα ντόμινο που θα τραβήξει το χαλί στα πάνω από 500.000 τρις δολαρίων αξίας παραγώγων που δημιουργούν την (ψεύτικη) εμφάνιση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος ως αξιόχρεου, λένε πηγές της MI5 και άλλες.

Μια Ιαπωνική υπεύθυνη σταθεροποιητική για το υψηλό επίπεδο των οικονομικών συναλλαγών και μια πηγή της MI5 λένε ότι η BIS ή κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών στην Ελβετία χρεοκόπησε και κρατούσε με τεχνητό τρόπο τις τιμές των μετοχών στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ προσπαθώντας να συγκαλύψει το γεγονός. Ωστόσο, οι πηγές αναφέρουν ότι το Ελληνικό ζήτημα μπορεί ίσως να αναβληθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.
Οι Έλληνες επίσης συνεργάζονται στενά με τους Ρώσους και τους Κινέζους για να βεβαιωθούν πως θα έχουν νέα χρηματοδότηση από την Ανατολή σε περίπτωση αθέτησης, προς το ΔΝΤ και τους Γερμανούς.

Αυτή η Ελληνική κατάσταση είναι πιθανό να θέσει ένα τέλος σε ένα διαφορετικό σενάριο που πλέκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον πρόσφατα επανεκλεγεθέντα  πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και τα αφεντικά του στις Βρυξέλλες. Το σενάριο που προγραμματίζεται είναι να χρησιμοποιήσει τον μπαμπούλα της ανεξαρτησίας της Σκωτίας για να αναγκάσει μεγαλύτερη εξάρτηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ και να θέσει τέλος στις Βρετανικές κινήσεις απομάκρυνσης από την ΕΕ. Είναι σαφές ότι ο Nigel Farage, επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, τέθηκε υπό κάποιο είδος της απειλής για να αναγκαστεί να λουφάξει κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής εκστρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, η ελληνική κατάσταση αναμένεται να κάνει όλο αυτό το σχέδιο άνευ αντικειμένου, διότι η ίδια η ΕΕ θα πρέπει να αγωνιστεί για την επιβίωση της.

Η Βρετανική οικονομική ελίτ, σε κάθε περίπτωση, έχει ήδη συνδεδεμένο το χρηματοπιστωτικό της σύστημα με την Κίνα και την Ασία προκειμένου να απομονωθεί από την επερχόμενη Γερμανική κατάρρευση / ΕΕ, Ιαπωνικές, Κινεζικές και Βρετανικές πηγές συμφωνούν.

Η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες κατευθύνεται προς περισσότερο χάος και ενδεχομένως εμφύλιο πόλεμο. Σαφέστερες ενδείξεις ήταν όλες οι μεγάλες εκρήξεις αμαξοστοιχιών πετρελαίου, εργοστασίων παραγωγής ενέργειας, εργοστασίων και άλλων υποδομών σε όλες τις ΗΠΑ. Εδώ για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από μια έκρηξη πυρηνικού σταθμού και μια φωτιά τρένου που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα:


Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι ένας εμφύλιος πόλεμος είναι δυνατός μεταξύ του στρατού των ΗΠΑ και μισθοφορικών στρατών που πληρώνονται από την Καζαρική Μαφία. Η πρόσφατη συζήτηση στον τύπο της Καζαρικής προπαγάνδας για κάποια επιχείρηση που ονομάζεται "Jade Helm" έχει ως στόχο να υποκινήσει τους Αμερικανούς να πιστέψουν πως οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ είναι ο εχθρός τους. Επιπλέον, οι Καζάροι λένε τώρα πως η ISIS (Ισραηλινή Υπηρεσία Ασφαλείας Intelligence) είναι στις ΗΠΑ και είναι έτοιμη να ξεκινήσει φασαρίες.

Οι τελευταίοι οικονομικοί δείκτες δείχνουν περαιτέρω πως η οικονομία των ΗΠΑ έχει πέσει από έναν γκρεμό, τον Απρίλιο, που είναι ακόμη μεγαλύτερος από ό, τι φάνηκε, μετά το σοκ της Lehman του 2008.


Η Καζαρική Μαφία εκδίδει επίσης έμμεσες απειλές πως θα "ανατινάξει" αναδυόμενες αγορές.
Ο Timothy Adams, επικεφαλής του Institute of International Finance, που αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, εκτόξευσε την απειλή αυτή σε μια πρόσφατη έκθεση.


Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές των ΗΠΑ και της Ασίας λένε ότι οι περισσότερες από αυτές τις μεγάλες τράπεζες θα έπρεπε να κλείσουν, παρά τις απειλές αυτές, επειδή αντιπροσωπεύουν το Βαβυλωνιακό σύστημα δουλείας του χρέους που αποσυναρμολογείται προκειμένου να ελευθερωθεί η ανθρωπότητα.

Ένα ορατό σημάδι αυτής της διάλυσης παρατηρήθηκε επίσης στον Καναδά την περασμένη εβδομάδα. Εκεί, η Canadian Broadcasting Corporation μετέδωσε σε εθνικό αναλυτικό πρόγραμμα για μια νικηφόρα (κατάσταση), αλλά τώρα έχει ασκηθεί αγωγή για να αναγκαστεί η Τράπεζα του Καναδά να κόψει τους δεσμούς της με τους εξωτερικούς οικονομικούς ολιγάρχες και να επιστρέψει στην αρχική εντολή της για την παροχή άτοκου χρήματος στην κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, η Τράπεζα του Καναδά είναι πιθανό να γίνει και πάλι ένας κυβερνητικός οργανισμός και όχι ένα εργαλείο των Καζάρων μαφιόζων.


Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή επίσης πηγαίνει πολύ άσχημα για τη Καζαρική μαφία. Το πεντάγωνο είναι σε ευθυγράμμιση με τους Ιρανούς ενάντια στο καθεστώς των εκεί Σιωναζιστών Καζάρων . Η Ιαπωνική υπηρεσία πληροφοριών και πηγές του Πενταγώνου λένε πως κάποιου είδους τελική αναμέτρηση αναμένεται πριν η κατάσταση εκεί ηρεμήσει τελικά. Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, επίσης, τώρα ξυπνάει στη νέα πραγματικότητα και μπορεί να κόψει την μυστική συμμαχία της με το Ισραήλ, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία, είπαν οι πηγές. Οι Ισραηλινοί και οι Σαουδάραβες έχουν ήδη χρησιμοποιημένα πυρηνικά όπλα τόσο στην Συρία και την Υεμένη όμως, και έτσι ένα είδος αποπληρωμής είναι αναπόφευκτο. Η αναταραχή στην εν λόγω περιοχή αναμένεται να συνεχιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Επίσης, πρόκειται να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην Κορεατική χερσόνησο, επειδή ένα από τα πιο επίμονα οχυρά της κλίκας είναι το καθεστώς της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με μια υψηλού επιπέδου πηγή της Ιαπωνικής υπηρεσίας πληροφοριών. Η άρνησή τους να δεχθούν την ειρηνική επανένωση της κορεατικής χερσονήσου σημαίνει ότι ένας πόλεμος θα πρέπει να ξεκινήσει μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, είπε. Το σενάριο, έχει επεξεργαστεί από την Κίνα, την Ρωσία και το Πεντάγωνο, ώστε να υπάρξουν Ρωσικές και Κινεζικές απειλές ενός γενικευμένου πολέμου για να αποτρέψουν τις δυνάμεις των ΗΠΑ που σταθμεύουν στη Νότια Κορέα να έρθουν σε ενίσχυση του Νότου κατά τη διάρκεια μιας σειράς πυραυλικών επιθέσεων στην Σεούλ. Μετά από μερικά αντίποινα εναντίον της Πιονγιάνγκ ένας πύραυλος πρόκειται να χτυπήσει την Ιαπωνία. Αυτό το κτύπημα θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία από το στρατό των ΗΠΑ να δράσει ως ειρηνοποιός και να αναγκάσει την επανένωση της Κορεατικής χερσονήσου, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Στο τέλος ο ισχυρός της Βόρειας Κορέας, μεγαλύτερος αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ναμ, θα γίνει ο ηγέτης της ενωμένης Κορεατικής χερσονήσου. Πηγές της Κορεατικής βασιλικής οικογένειας συμφωνούν πως το καθεστώς στη Νότια Κορέα έχει διαφθαρεί και οδηγείται σε σοβαρό πρόβλημα.

Η κατάσταση στην Ιαπωνία πηγαίνει προς μια ριζική αλλαγή, πολλαπλές πηγές συμφωνούν. Ο πρωθυπουργός Abe διατηρείται στην αρχή, διότι δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης. Ωστόσο, ο Abe έχει δηλητηριαστεί και μπορεί να θανατωθεί ανά πάσα στιγμή, έτσι θα διαβάσει όποιο σενάριο τίθεται μπροστά του, προκειμένου να επιβιώσει, λένε πολλαπλοί Ιάπωνες πράκτορες.
Η πρόσφατη αηδιαστική επίδοση του στην Ουάσιγκτον, όμως, έχει οδηγήσει σε μια ανανεωμένη εκστρατεία για την αντικατάσταση του. Αυτό μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι σε εθνικό επίπεδο μεταδόθηκαν τηλεοπτικά προγράμματα πληροφορώντας ότι η πυρηνική καταστροφή του τσουνάμι και η 311 ήταν μια τρομοκρατική επίθεση στην Ιαπωνία.

Σε αντίποινα, η Σιωναζί βάση υποβρυχίων στη Νέα Γουινέα, απ’ όπου συντονίστηκε η επίθεση 311 χτυπήθηκε τέσσερις φορές την περασμένη εβδομάδα με μεγάλα όπλα, λένε πηγές του Πενταγώνου. Αυτό έχει αναφερθεί στον Τύπο ως τέσσερις σεισμοί.

Επιπλέον, οι εθνικές εφημερίδες ανέφεραν ότι ακόμη και Ιάπωνες βουλευτές του Κοινοβουλίου έχουν τώρα τη δυνατότητα να διαβάσουν τα Trans Pacific Partnership (TPP) έγγραφα συμφωνίας. Το γεγονός ότι αυτή η είδηση είναι σε όλες τις εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές καθιστά σαφές πως κανείς στην Ιαπωνία δεν πρόκειται να επιτρέψει στο δουλικό καθεστώς του Abe να το ‘’σερβίρει’’ και να το σπρώξει στους Ιάπωνες να το φάνε . Η οικογένεια Rockefeller έχει ήδη αποχωρήσει από την Ιαπωνία που σημαίνει ότι τα ανδρείκελά τους, όπως ο Abe δεν έχουν πλέον καμία πραγματική υποστήριξη. Αυτό μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι οι ιαπωνικές επιχειρήσεις της Citibank έχουν πωληθεί και οι πετρελαϊκές εταιρείες Rockefeller έχουν αποχωρήσει από τη χώρα.

Τέλος, η Ρωσία οργάνωσε μια μεγάλη παρέλαση την 9η Μαΐου για να γιορτάσει τη νίκη της στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο ενάντια στη ναζιστική Γερμανία. Αυτό που ήταν ενδιαφέρον στην φετινή γιορτή είναι ότι στρατιώτες από την Κίνα, την Ινδία, την Σερβία, το Καζακστάν, την Λευκορωσία, την Μογγολία, την Αρμενία, το Τατζικιστάν, την Κιργιζία και το Αζερμπαϊτζάν συμμετείχαν επίσης στην παρέλαση. Αυτό είναι ένα σαφές μήνυμα ότι κάθε προσπάθεια για να προκαλέσουν την Ρωσία περαιτέρω στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε έναν πλήρη παγκόσμιο πόλεμο. Το Πεντάγωνο δεν είναι διατεθειμένο να προβεί σε μια τέτοια σύγκρουση  για να βοηθήσει τους Ουκρανούς Σιωναζί.

Πηγη: hipknowsys
Mτφρ: Γ.Βουδούρης
καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...