...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Security Checkup: νέο εργαλείο ασφάλειας από το Facebook / Security Checkup: New Security Tool from Facebook

       facebook security checkup

Στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ένα ασφαλές κοινωνικό δίκτυο για τους χρήστες του, το Facebook δοκιμάζει ένα νέο εργαλείο ασφάλειας, το Security Checkup. Η ν’εα αυτή υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τους κωδικούς τους, να ενεργοποιούν ειδοποιήσεις κατά την είσοδό τους στο κοινωνικό δίκτυο, και να κάνουν εκκαθάριση του ιστορικού εισόδου τους.

Από τη στιγμή που το Security Checkup βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, έχει ενεργοποιηθεί σε περιορισμένο αριθμό χρηστών, καθώς το Facebook θέλει να συλλέξει πληροφορίες και δεδομένα από την χρήση του, πριν αρχίσει να το διαθέτει και στους υπόλοιπους χρήστες του.

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...


καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

loading...