...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τσακαλώτος: Ή με τα Μνημόνια Ή με την Χρυσή Αυγή!

       Ξαναχτύπησε ο μπολσεβίκος της Εκάλης, Τσακαλώτος: Θα ψηφίσουμε Μνημόνιο για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή

Συνέντευξη στο Channel 4 έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας και διάδοχος του Βαρουφάκη.
Ο Τσακαλώτος υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο στον χώρο του, αφότου φρόντισε πρώτα απ’ όλα να κρύψει την αγαπημένη του συλλογή με μετοχές και μερίδια της JP Morgan και της Black Rock, τις οποίες «χάζευε» αμέσως πριν, σκεπτόμενος τον «λαουτζίκο», που καλείται να «σώσει».
Κατάφερε, χωρίς να γελάσει, να πει στον δημοσιογράφο ότι πρέπει να πείσουν τον κόσμο ότι η δημοκρατία στην Ευρώπη λειτουργεί και δεν είναι ένας θεσμός των πλουσίων. Και το είπε αυτό έχοντας 291.000€ σε καταθέσεις και 585.000€ σε επενδυτικό κεφάλαιο, σύμφωνα με το τελευταίο πόθεν έσχες του, γεγονός που αποτελεί πραγματικό «επίτευγμα».
Πέραν, όμως, του κωμικού μέρους της δηλώσεώς του, υπάρχει και το ουσιαστικό, αφού ο εν λόγω παρ’ ολίγο εκατομμυριούχος, δήλωσε ευθέως ότι «θα υπάρξει συμφωνία σύντομα», γιατί αλλιώς θα ανέβει η Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, τόνισε την ανάγκης υπογραφής του νέου μνημονίου, αλλιώς θα οδηγηθούμε «σε ανταγωνιστική διολίσθηση σε εθνικισμό, ανάλογης έντασης με αυτόν που είχαμε την περίοδο του Μεσοπολέμου και  ακόμη χειρότερο».
Κοινώς, η επιλογή που έχουν οι πολίτες, σύμφωνα με τον Τσακαλώτο είναι δύο:
Ή με τα Μνημόνια Ή με την Χρυσή Αυγή!
    letsdeal.gr  είναι κοντά σας με τις καλύτερες προσφορές σε προσφορές και προϊόντα στη πόλη σας με εκπτώσεις πάνω από 50%!  

καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...