...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τι απάντησε ο Πούτιν στο αν θα στηρίξει την Ελλάδα σε περίπτωση Grexit / What Putin replied on whether to support Greece in case Grexit

       Τι απάντησε ο Πούτιν στο αν θα στηρίξει την Ελλάδα σε περίπτωση Grexit


Οι εικασίες για το μέλλον της Ελλάδας είναι αντιπαραγωγικές, τονίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι η ανάπτυξη των σχέσεων Αθήνας-Μόσχας είναι άσχετες με το αν η Ελλάδα είναι μέλλος της ευρωζώνης.

Οταν ρωτήθηκε, σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, για το αν είναι έτοιμη η Ρωσία να δώσει πολιτική στήριξη και οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, αν αυτή έβγαινε από την ευρωζώνη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε:


«Αναπτύσσουμε σχέσεις με την Ελλάδα ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, του ΝΑΤΟ ή της ευρωζώνης. Εχουμε ιστορικές σχέσεις με αυτή τη χώρα, πολύ στενή και καλή συνεργασία, αλλά είναι κυρίαρχη επιλογή του ελληνικού λαού να αποφασίσει να μείνει σε συγκεκριμένες ενώσεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον, για αυτό θα ήταν λάθος και αντιπαραγωγικό τόσο για την ευρωπαϊκή οικονομία όσο και για την ελληνική, να κάνουμε εικασίες».


    letsdeal.gr  είναι κοντά σας με τις καλύτερες προσφορές σε προσφορές και προϊόντα στη πόλη σας με εκπτώσεις πάνω από 50%!  

καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...