...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Υπ. Υγείας: Μη αποδεκτός ο αποκλεισμός ασθενών από τα νοσοκομεία / Ministry of. Health: Unacceptable the exclusion of patients from hospitals

       Υπ. Υγείας: Μη αποδεκτός ο αποκλεισμός ασθενών από τα νοσοκομεία


    Ανακριβείς χαρακτηρίζει το υπουργείο Υγείας τις καταγγελίες για εμπόδια στην πρόσβαση των ανασφάλιστων πολιτών στα δημόσια νοσοκοκομεία, επισημαίνοντας ότι «δεν είναι αποδεκτός κανενός είδους αποκλεισμός ασθενών από τις δημόσιες δομές υγείας».

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη από το γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, σημειώνεται ότι μέχρι την επίσημη υλοποίηση της νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που ρυθμίζει το ζήτημα «οι διοικήσεις των Νοσοκομείων οφείλουν αυτή τη μεταβατική περίοδο να διευκολύνουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την εξυπηρέτηση των ανασφάλιστων. Είμαστε σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων θα εγγυηθούν την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα όλων των πολιτών που έχουν ανάγκη, χωρίς διακρίσεις».

Ο κ. Ξανθός επαναλαμβάνει ότι βούληση της κυβέρνησης είναι η επίλυση του κοινωνικού αυτού ζητήματος, γι' αυτό και το υπουργείο Υγείας έχει θέσει ως κορυφαία πολιτική προτεραιότητά του την καθολική και ισότιμη πρόσβαση όλων των ανθρώπων στο ΕΣΥ, προωθώντας όλα τα αναγκαία μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας περίθαλψης.


καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

loading...