...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Ωχριά η κρίση μπρος στις γεωπολιτικές εξελίξεις… (vid.) / Pales the crisis forth to geopolitical developments ... (vid.)

       

   Στο Ηράκλειο της Κρήτης για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Νεονάκη «Το ευσεβές γένος των Ρωμηών», βρέθηκε ο Σάββας Καλεντερίδης, όπου ο εκλεκτός συνάδελφος, Γιώργος Σαχίνης, βρήκε την ευκαιρία για μια συνέντευξη που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για δυο κυρίως λόγους.
Ο ένας είναι το ότι ο Σάββας Καλεντερίδης, καλός γνώστης των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή, έδωσε μια καθαρή εικόνα, με βάση την οποία αποδεικνύεται πως οι εξελίξεις στη Συρία, το Ιράκ, το Κουρδιστάν και την Τουρκία, που οδηγούν σε ανατροπές με και στην έξοδο των Κούρδων στη Μεσόγειο, είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον Ελληνισμό, καθώς μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην αλλαγή του επεκτατικού δόγματος της Τουρκίας στη γραμμή Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη.
Υπό την έννοια αυτή, όπως τονίζει ο ομιλητής, οι εξελίξεις αυτές είναι πιο σημαντικές ακόμα και από την οικονομική κρίση που είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα. Ο άλλος είναι το γεγονός ότι ο Σάββας προβαίνει για πρώτη φορά ίσως σε αποκαλύψεις για την υπόθεση Οτζαλάν και μάλιστα σε αποκαλύψεις που σχετίζονται με τα κρίσιμα λεπτά της απαγωγής του Άπο από τους Κενυάτες.
Αξίζει να την παρακολουθήσετε.


καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

NOW

loading...

BidVertiser