...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Ωχριά η κρίση μπρος στις γεωπολιτικές εξελίξεις… (vid.) / Pales the crisis forth to geopolitical developments ... (vid.)

       

   Στο Ηράκλειο της Κρήτης για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Νεονάκη «Το ευσεβές γένος των Ρωμηών», βρέθηκε ο Σάββας Καλεντερίδης, όπου ο εκλεκτός συνάδελφος, Γιώργος Σαχίνης, βρήκε την ευκαιρία για μια συνέντευξη που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για δυο κυρίως λόγους.
Ο ένας είναι το ότι ο Σάββας Καλεντερίδης, καλός γνώστης των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή, έδωσε μια καθαρή εικόνα, με βάση την οποία αποδεικνύεται πως οι εξελίξεις στη Συρία, το Ιράκ, το Κουρδιστάν και την Τουρκία, που οδηγούν σε ανατροπές με και στην έξοδο των Κούρδων στη Μεσόγειο, είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον Ελληνισμό, καθώς μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην αλλαγή του επεκτατικού δόγματος της Τουρκίας στη γραμμή Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη.
Υπό την έννοια αυτή, όπως τονίζει ο ομιλητής, οι εξελίξεις αυτές είναι πιο σημαντικές ακόμα και από την οικονομική κρίση που είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα. Ο άλλος είναι το γεγονός ότι ο Σάββας προβαίνει για πρώτη φορά ίσως σε αποκαλύψεις για την υπόθεση Οτζαλάν και μάλιστα σε αποκαλύψεις που σχετίζονται με τα κρίσιμα λεπτά της απαγωγής του Άπο από τους Κενυάτες.
Αξίζει να την παρακολουθήσετε.


καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

loading...