...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Προς υποχρεωτικές ιατρικές εξετάσεις για 4 μορφές καρκίνου, αλλιώς λιγότερα χρήματα για τη θεραπεία (vid) / Towards mandatory medical examinations for 4 forms of cancer, otherwise less money for treatment (vid)

       Προς υποχρεωτικές ιατρικές εξετάσεις για 4 μορφές καρκίνου, αλλιώς λιγότερα χρήματα για τη θεραπεία (vid)
   
  Υποχρεωτικές για όλους σκοπεύει να κάνει τις ιατρικές εξετάσεις για τέσσερις διαδεδομένες μορφές καρκίνου, το υπουργείο υγείας, καθώς το κόστους θεραπείας τους για τη δημόσια υγεία είναι τεράστιο. Μάλιστα αν δεν κάνουν τα επιβεβλημένα τσεκ απ οι πολίτες τότε υπάρχει η σκέψη να καλούνται να πληρώσουν μέρος του κόστους της θεραπείας.

Μαστογραφία, τεστ ΠΑΠ, εξέταση του PSI, κολονοσκόπηση. Για πολλούς είναι λέξεις άγνωστες. Όπως και η λέξη πρόληψη. Γι αυτό και ο καρκίνος θερίζει.
Οι πολίτες αμελούν. Γι αυτό και το υπουργείο Υγείας φαίνεται να προσανατολίζεται στο να γίνουν υποχρεωτικές για όλους τους πολίτες οι ιατρικές εξετάσεις για τέσσερις διαδεδομένες μορφές καρκίνου, μια που ακόμη και σε δωρεάν εξέταση μέσω προγραμμάτων η συμμετοχή αποδείχθηκε μικρή.
Εάν δεν κάνουν τα επιβεβλημένα τσεκ απ οι πολίτες στο χρόνο που πρέπει, τότε υπάρχει η σκέψη να καλούνται να πληρώσουν μέρος του κόστους της θεραπείας τους, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Αποσπασματικό, χαρακτηρίζει, σε ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας καθώς δεν καλύπτει συνολικά την πρόληψη και τιμωρεί τον πολίτη αντί να τον συμβουλεύσει και να τον εκπαιδεύσει στην ανάγκη για πρόληψη.
Άλλο η υποχρεωτική ενημέρωση και άλλο να υποβάλλεις κάποιον σε εξετάσεις παρά τη θέλησή του, δήλωσε ο Δημήτρης Τζανίνης,διευθυντής της Ογκολογικής κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Όλοι πάντως συμφωνούν ότι το προλαμβάνειν είναι προτιμότερον του θεραπεύειν…
  Βγάλτε εύκολα χρήματα βλέποντας διαφημίσεις. Το πιο πρωτοποριακό PTC site.

loading...