...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ! 700 «γενικούς γραμματείς» πληρώνει η ΔΕΗ!

           
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται τουλάχιστον στους 700 ανέρχονται...οι «γενικοί γραμματείς υπουργείου» της… ΔΕΗ!

Οι εν λόγω εργαζόμενοι παρόλο που λαμβάνουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό της τάξεως των4.750 ευρώ μηνιαίως ως ανώτατο μισθό, νιώθουν αδικημένοι και ζητάνε «οφειλόμενα»!

Όπως λένε οι ίδιοι θα έπρεπε να παίρνουν καλύτερους μισθούς σύμφωνα με τα όσα δικαιούνται από τις συμβάσεις τους και όντας απογοητευμένοι με την κατάσταση αυτή είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις!

Συγκεκριμένα με επιστολή που έστειλαν στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκη , ζητούν να τους δίνονται τα επιπλέον ποσά σε αντίστοιχα ρεπό καθώς θεωρούν πως αδικούνται! Ενώ στην επιστολή κάνουν λόγο πως αν δεν ικανοποιηθεί αυτό τους το αίτημα θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν επιπλέον μισθούς και ρεπό.
NOW

loading...

BidVertiser