...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Βόμβα Από Σόιμπλε Για Τσίπρα Κορόιδεψε Τους Έλληνες!! αν και τον βρίζουν όλοι γιατι ετσι θέλει το σύστημα έχει πει πολλές πίκρες αλήθειες!

        
Δεν υπάρχει γερμανική «δικτατορία» στο Eurogroup, δηλώνει ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην Liberation. Oλοι και οι 18 υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup συμφώνησαν ότι
πρέπει να απαιτήσουμε από την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της αν θέλει και άλλα χρήματα. Oι 15 από τους 19 υπουργούς ήταν υπέρ του timeout της Ελλάδας από το ευρώ. Αυτή είναι η αλήθεια για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, τονίζει ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε έρθει στο Βερολίνο πριν την νίκη του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και μου είχε εξηγήσει ότι θεωρούσε την πολιτική μας λάθος και πως ήθελε η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ. Εγώ του απάντησα πως αν υποσχεθεί στους ψηφοφόρους του ότι θα παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ χωρίς να εφαρμοστεί το πρόγραμμα βοήθειας, κάνετε μία υπόσχεση που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, όπως σημειώνει γερμανός υπουργός Οικονομικών.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε ότι δεν μπορούσε να κρατήσει την υπόσχεσή του να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, χωρίς την αποδοχή του προγράμματος. Έτσι προσπάθησε να κερδίσει χρόνο. Σκέφτηκε ότι θα βρει μεγάλη υποστήριξη μέσα και έξω από την Ευρώπη και ότι κανείς δεν θα έλεγε «ναι» σε μια έξοδο της Ελλάδα από την ευρωζώνη. Γι ‘αυτό και τράβηξε το σχοινί. Αλλά ίσως το πιο σημαντικό ήταν ότι χρειάστηκε χρόνος για τους Έλληνες πολίτες να παραδεχτούν ότι η υπόσχεση που έκανε ο Τσίπρας για να κερδίσει τις εκλογές, δεν ευσταθούσε», σημειώνει.

Σε ότι αφορά την απόφαση για το δημοψήφισμα, ο Σόιμπλε απάντησε πως όταν το άκουσαν στο Βερολίνο έμειναν εμβρόντητοι. Ο Τσίπρας το ανακοίνωσε ακριβώς μετά τη Σύνοδο και δεν είχε προειδοποιήσει κανέναν. Έκανε το αντίθετο από αυτό που τους είχε πει. Κανείς δεν κατάλαβε ποια ήταν η στρατηγική του ή αν είχε πραγματικά προγραμματιστεί αυτό το δημοψήφισμα. Αφού οι Έλληνες ακολούθησαν τις οδηγίες του και καταψήφισαν το πακέτο βοήθειας με 60%, στη συνέχεια αποφάσισε να το εφαρμόσει ούτως ή άλλως. Και οι Έλληνες αποδέχτηκαν αυτή την αλλαγή. Αυτό εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αλλά πάλι εγώ δεν είμαι Έλληνας, είπε.

Σε ότι αφορά το αίτημά του για Grexit στο Eurogroup της 11ης Ιουλίου, ο Σόιμπλε απαντά πως «θεωρώ ότι ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδας να εγκαταλείψει το ευρώ για λίγο, για να ανακάμψει οικονομικά και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της, πριν επιστρέψει και πάλι. Αλλά δεν είπα να διώξουμε την Ελλάδα. Είπα απλώς ότι, αν η ίδια η Ελλάδα ήταν της άποψης ότι θα ήταν καλύτερο γι ‘αυτήν, θα την στηρίζαμε σε αυτό».

Σε ερώτηση σχετικά με το ότι ο συμβιβασμός της 13ης Ιουλίου θεωρήθηκε από όλους ένα «τελεσίγραφο» της Γερμανίας, ο Σόιμπλε απαντά πως δεν υπήρχαν γερμανικές υπαγορεύσεις. Οι 18 υπουργοί Οικονομικών, όλοι συμφώνησαν να απαιτήσουμε η Ελλάδα να τηρήσει τους όρους του προγράμματος βοήθειας. Ωστόσο, η Ελλάδα δεν το ήθελε. Το υποσχέθηκε κατά καιρούς, αλλά δεν το έκανε.

Και για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, 15 υπουργοί ήταν υπέρ του timeout της Ελλάδας από το ευρώ και πως οι μόνοι που αντιτάχθηκαν σε αυτό ήταν οι υπουργοί της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Κύπρου. Δεν ήταν γερμανική δικτατορία λοιπόν. Και αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα στη χειρότερη περίπτωση ή παρανόηση, στην καλύτερη περίπτωση.
Ερωτηθείς γιατί άλλες χώρες όπως η Ιρλανδία και η Ισπανία κατάφεραν να βγουν από την κρίση, ο Σόιμπλε απάντησε πως το ζήτημα του κατά πόσον η πολιτική λιτότητας είναι η αιτία του ελληνικού προβλήματος είναι ένα θέμα που συζητείται τακτικά, αλλά επαναλαμβάνει πως θα πρέπει να θυμόμαστε την κατάσταση στην Ελλάδα πριν το 2009. «Το δημόσιο έλλειμμα στην Ελλάδα ήταν 15% του ΑΕΠ και το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών 15% επίσης. Μια οικονομία με αυτά τα στοιχεία δείχνει πως λειτουργεί πάνω από τις δυνατότητές της.

Γιατί αν και εβραϊκό πιόνι λέει αλήθειες που δεν λένε άλλοι οπως η Η Εβραία Άνγκελα Μέρκελ 





οι Εβραίοι έχουν χειραγωγήσει την μάζα να πιστεύει οτι κάνει η Γερμανία κουμάντο στην Ελλάδα!!! και ο βοσκός (Εβραίοι) πάει τα πρόβατα για σφαγή! αν κάνεις μια βόλτα στο facebook θα παρατηρήσεις οτι οι πιο πολλοί ειναι παντελώς ηλίθιοι και βρίζουν την Γερμανία! έχει πιάσει τόπο η πλύση εγκεφάλου απο πολλές καλοπλυρωμένες ιστοσελίδες και όχι μόνο!



 η Γερμανία ειναι μία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή απο 1945!.Δεν υπάρχει χώρα.. κράτος Γερμανία... Το έχει δηλώσει δημοσίως και ο Σόιμπλε Μυστική συνθήκη υποταγής της 21ης Μαΐου 1949..



Ελλάδα και Γερμανία ειναι εβραιοκρατουμενες χώρες!το μόνο που κάνουν οι Εβραίοι ειναι διχόνοια μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας... ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ;ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΡΙΖΑ; ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ... ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ; Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ..........




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...