...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Τρομοκρατημένοι και ξυρισμένοι σαν κυράτσες την κοπανούν οι «σκληροί» Τζιχαντιστές απο την Συρία!

      
 
Τρομοκρατημένοι τζιχαντιστές ξυρίζονται, αφήνοντας τις τρίχες από τις μακριές γενειάδες στοίβες στα πεδία των μαχών, ντύνονται γυναίκες και φεύγουν από την Συρία, μετά την δραστική εμπλοκή των Ρώσων στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Βλέπεις είναι άλλο να τα βάζεις με φουκαράδες αμάχους και γυναικόπεδα στους κααταυλισμούς και άλλο να αντιμετωπίζεις επαγγελματίες μαχητές !

Σύμφωνα με μαρτυρίας σε ρεπορτάζ της Daily Mail, oι ισλαμιστές, ξεχνούν τους νόμους που το απαγορεύουν, ξυρίζονται και φεύγουν τρομοκρατημένοι και   ντυμένοι γυναίκες από την Συρία  για την Τουρκία και τα Βαλκάνια!

Μάλιστα φωτογραφικό υλικό, που πάρθηκε έξω από το Aleppo της Συρίας την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνει μεγάλες ποσότητες από τρίχες και ξυράφια να βρίσκονται διάσπαρτα στην ύπαιθρο.

Οι τζιχαντιστές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ξυρίζονται για να περάσουν ως πρόσφυγες τα σύνορα με την Τουρκία. 

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...