...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Τρομοκρατημένοι και ξυρισμένοι σαν κυράτσες την κοπανούν οι «σκληροί» Τζιχαντιστές απο την Συρία!

      
 
Τρομοκρατημένοι τζιχαντιστές ξυρίζονται, αφήνοντας τις τρίχες από τις μακριές γενειάδες στοίβες στα πεδία των μαχών, ντύνονται γυναίκες και φεύγουν από την Συρία, μετά την δραστική εμπλοκή των Ρώσων στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Βλέπεις είναι άλλο να τα βάζεις με φουκαράδες αμάχους και γυναικόπεδα στους κααταυλισμούς και άλλο να αντιμετωπίζεις επαγγελματίες μαχητές !

Σύμφωνα με μαρτυρίας σε ρεπορτάζ της Daily Mail, oι ισλαμιστές, ξεχνούν τους νόμους που το απαγορεύουν, ξυρίζονται και φεύγουν τρομοκρατημένοι και   ντυμένοι γυναίκες από την Συρία  για την Τουρκία και τα Βαλκάνια!

Μάλιστα φωτογραφικό υλικό, που πάρθηκε έξω από το Aleppo της Συρίας την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνει μεγάλες ποσότητες από τρίχες και ξυράφια να βρίσκονται διάσπαρτα στην ύπαιθρο.

Οι τζιχαντιστές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ξυρίζονται για να περάσουν ως πρόσφυγες τα σύνορα με την Τουρκία. 

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...NOW

loading...

BidVertiser