...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Η Ιστορία Τροποποίησης Καιρού σε ένα σύντομο τετράλεπτο βίντεο

       
 
Για όσους επιμένουν ακόμα ότι η τροποποίηση του καιρού είναι μια συνομωσιολογία ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω άρθρο που βέβαια αναφέρεται μόνο στα όσα θέλουν να γνωρίζετε ή να θυμόσαστε, καθώς από αυτήν λάμπουν για της απουσίας τους το βαρύ πυροβολικό που λέγεται HAARP αλλά και τα drones της ΝΑSA που χρησιμοποιούνται κατά κόρον τελευταίως. Καλά για το Cern… ούτε λόγος να γίνεται…



ΗΠΑ, Ρωσία Κίνα και τελευταία τα Αραβικά Εμιράτα παραδέχονται τις τεχνικές που εφαρμόζουν για να ελέγχουν είτε τον δικό τους τον καιρό, είτε τον καιρό των άλλων, οπλοποιώντας τον, κάτι που απαγορεύτηκε επίσημα την δεκαετία του ’70 μετά τον πόλεμο ΗΠΑ Βιετνάμ.

Εταιρείες Τροποποίησης Καιρού έχουν κατακλύσει τον πλανήτη μας -έχουμε κι εμείς εδώ στην Ελλάδα και συνεργάζονται με τον ΕΛΓΑ- κι ακόμα κι αν τους κάνουμε τη χάρη να αφαιρέσουμε τελείως το… «συνωμοσιολογικό» μέρος των παγκόσμιων ψεκασμών, που είναι οι χημικοί αεροψεκασμοί, οι ουρές των αεροπλάνων που βλέπουμε καθημερινά στους ουρανούς μας, όλη αυτή η συνεχής επίσημη και παραδεκτή επέμβαση στο περιβάλλον φτάνει και περισσεύει για να δικαιολογήσει το γιατί το κλίμα τελευταία τρελάθηκε, τα απανωτά ακραία φαινόμενα και τις “κλιματικές αλλαγές” που σίγουρα σε ένα βαθμό οφείλονται (αν δεν είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες) στο γνωστό φυσικό φαινόμενο “δράση-αντίδραση” της επέμβασης στη φύση.

Τρανταχτό παράδειγμα η τεχνητή ξηρασία στο Πεκίνο το 2008 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες την οποία ακολούθησε την επόμενη χρονιά μια ακραία και σπάνια βαρυχειμωνιά.

«Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Μετάφραση: Ελληνικά»

 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...