...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Μεγαλη επιτυχία της Ελληνίδας ιατρού: Βρήκε θεραπεία για τον καρκίνο

       giatros
   
Η Ευανθία Γαλάνη είναι καθηγήτρια ογκολογίας καθώς και διευθύντρια του τμήματος μοριακής ιατρικής της Mayo Clinic στο Ρότσεστερ της Mιννεσότα.

Η διακεκριμένη γιατρός κατέστησε σαφές ότι χρησιμοποιεί τροποποιημένους τύπους του ιού της ιλαράς με σκοπό τη θεραπεία διαφόρων ειδών καρκίνου.

Χωρίς να υπάρχει κάποια συνέπεια για τα υγιή κύτταρα, ο ιός ενσωματώνεται στα καρκινικά και τα οδηγεί σε αυτοκαταστροφή. Χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία για την ίαση του καρκίνου των ωοθηκών, εγκεφάλου, τραχήλου, μαστού και προστάτη.
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στο 2016.
iatroi.gr
Δικά μας σχόλια: Δεν έπρεπε το Ελληνικό κράτος να καλέσει αυτήν την Ελληνίδα και να την βραβεύσει ; Απλά να βραβεύσει ;
Τα δείχνουν τα ΜΜΕ αυτές τις χιλιάδες επιτυχίες των Ελλήνων στο εξωτερικό ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ, αλλά προβάλλουν με κάθε τρόπο και μέσω οποιονδήποτε αλλοδαπό μαθητή που κατάφερε να αριστεύσει ΟΧΙ επειδή είναι όντος καλύτερος από τους Έλληνες μαθητές, αλλά επειδή αντιμετωπίζεται με τους πιο ευνοϊκούς όρους ως ευπαθή ομάδα σε σύγκριση με τους Έλληνες.
Και αυτό είναι αστείο, διότι ένας Έλληνας στην Αμερική, Αγγλία, Γερμανία και Αυστραλία δεν αντιμετωπίζεται ευνοϊκά ούτε είναι ευπαθή ομάδα !
  Βγάλτε εύκολα χρήματα βλέποντας διαφημίσεις. Το πιο πρωτοποριακό PTC site.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...