...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

        ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙ
 
Απόσπασμα από την δευτερολογία του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στην συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις

Η Τουρκική εφημερίδα Hürriyet:H οικογένεια του Τσίπρα μετακόμισε στην Ελλάδα, από έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ της δυτικής Τουρκίας, φυσικά προτίμησε να κάνει την πάπια αντί να το διαψεύσει, οι Εβραίοι μπορούν να λένε ψέμματα σε μη Εβραίους! δόγμα Εβραίων .Κατά τον 17ο αιώνα το μέχρι τότε χωριό άρχισε ν' αναπτύσσεται με ταχύτητα από πολυάριθμους έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ «είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι», σημειώνει η Hürriet, επικαλούμενη δημοσίευμα της 29 Ιανουαρίου 2015 τοπικής εφημερίδας daily Hudut ,που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης (Edirne) .η αποκάλυψη ειναι εδώ και αρκετά χρονιά πριν τον κάνουν πρωθυπουργό! αλλα είπαμε σε αυτή την χωρα πρώτα πρέπει να κλείσεις όλες τις γνώστες ιστοσελίδες και ΜΜΕ που κάνουν οτι θέλουν την μάζα,και μετα να βάλεις μυαλό στον λαό! λίγο δύσκολο!όταν δεν έψαξαν καν τι ψηφίζουν!κι επειδή όσο κι αν τον θεωρώ πράκτορα των Αμερικάνων,δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είπε αυτό ακριβώς τοσο ηλίθιος;(αν και είμαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει) το βίντεο ειναι μάλλον κομμένο απο τον χρήστη youtube vagelakisvagelakis.

  Βγάλτε εύκολα χρήματα βλέποντας διαφημίσεις. Το πιο πρωτοποριακό PTC site.


loading...