...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Νέες εφευρέσεις για δωρεάν ρεύμα για όλους (+10 video)

       Perendev-motor

Για αρχη ας δουμε αυτο το αρθρο και συνεχιζουμε....
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ !

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ! 


ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ … youtube ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ … 


ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΝΕΙ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ


Οταν θελουν να βαλουν εμποδια σε κατι που δε συμφερει τις τσεπες τους βρισκουν τις πιο φθηνες δικαιολογιες.... Παρακολουθηστε το βιντεο και... Read more »



ΡΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ !


Στήνονται 8 σταθμοί με την πατέντα της αιωρούμενης ηλιακής καμινάδας ΜΑΡΙΑ ΛΙΛΑ«Με την... Read more »




Επισης....


Ελληνική πατέντα για ηλεκτρικό ρεύμα από τα κύματα 


Ελληνες επιστήμονες σχεδίασαν κυματοθραύστη ο οποίος δαμάζει την ενέργεια της θάλασσας και πιστεύουν ότι τα ελληνικά νησιά μπορούν να καλύψουν άμεσα τις ενεργειακές τους ανάγκες από τα κύματα.


Οδηγός για την παραγωγή της ενέργειας από τα θαλάσσια κύματα είναι το πρόγραμμα Pelamis που υλοποιείται ανοιχτά της Πορτογαλίας από την σκωτσέζικη εταιρεία Ocean Power Delivery. Οι σπονδυλωτές κατασκευές (εικόνα) που έχουν εγκαταστήσει εκεί αντλούν την ενέργεια των κυμάτων και μεταφέρουν την πίεση σε γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος.


Οι γεννήτριες παράγουν 2.250 κιλοβάτ και η ενέργεια αυτή είναι ικανή να ικανοποιήσει τις ανάγκες 2.000 ανθρώπων. Το πείραμα της Πορτογαλίας στοίχισε 8 εκατ. ευρώ, όμως δεν έχει καταστεί λειτουργικό μέχρι σήμερα.


Ο μηχανολόγος μηχανικός από τη Θεσσαλονίκη Βασίλης Κουμπάκης, μιλώντας στα «Νέα» αναφέρει ότι η δική του πρόταση είναι απλή και βασίζεται στην κατασκευή ενεργειακών κυματοθραυστών στα λιμάνια των νησιών μας. Ειδικοί, μηχανικοί κυματοθραύστες θα δεσμεύουν την ενέργεια των κυμάτων και θα τη μετατρέπουν σε μηχανική ενέργεια ώστε να θέτουν σε κίνηση τον στρόβιλο γεννήτριας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.


Ο κ. Κουμπάκης έχει πιστοποιήσει την μηχανική πατέντα και την παρουσιάσε σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο οργανώνει το σώμα καθηγητών ΑΕΙ Βόρειας Ελλάδας.



Και συνεχιζουμε....

Το γνωρίζατε ότι υπάρχουν εφευρέσεις οι οποίες έχουνε τη δυνατότητα να δουλεύουνε ασταμάτητα, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό έξοδο; Το γνωρίζατε ότι οι εφευρέσεις αυτές έχουνε τη δυνατότητα να παράγουν ρεύμα δωρεάν για όλους, λύνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης του πλανήτη, οριστικά;

Τα οφέλη των συσκευών αυτών θα μπορούσαν να αλλάξουν τη κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή, καταργώντας οριστικά τη χρήση του πετρελαίου! Καταλαβαίνουμε όλοι μας τι σημαίνει αυτό...

Την τελευταία εικοσαετία, άνθρωποι όπως ο Mike Brady (Perendev), o οποίος τελειοποίησε τη συσκευή του ώστε να λειτουργεί μόνο με τη βοήθεια μόνιμων μαγνητών και να παράγει ρεύμα ουσιαστικά επ' άπειρων, έχουνε κλήσει με πατέντα τις εφευρέσεις τους για επιχειρηματικούς σκοπούς, όμως για τον απλό κόσμο τα σχέδια υπάρχουν στο ίντερνετ και ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει ανάλογα συστήματα για πειραματισμό. Θα ήθελα εδώ να σημειώσω πως ο Mike Brady έχει φυλακιστεί για υπεξαίρεση.

Αυτές οι εφευρέσεις θα μπορούσαν να τερματίσουν οριστικά το χαμηλό επίπεδο διαβίωσης λόγο "εξαναγκαστικής" χρήσης πετρελαίου. Οι συσκευές αυτές υπάρχουν, τα σχέδια υπάρχουν στο ίντερνετ, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε αρχικά από τα παρακάτω βίντεο όπου παρουσιάζονται οι κύριες εφευρέσεις με χρήση μαγνητών και ένα σύστημα που χρησιμοποιεί μία ανακάλυψη του Nikola Tesla.
Πηγή: http://www.blackstate.gr/texnologia-sxetika/239-nees-efeureseis.html

Ο εφευρέτης στο παρακάτω βίντεο (φέρεται πως) υλοποίησε επιτυχώς σχετικές ιδέες και τις εφάρμοσε στο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που έχει... με το οποίο μπορεί να κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς να ξοδέψει τίποτα!

Πηγή: http://www.blackstate.gr/texnologia-sxetika/239-nees-efeureseis.htm


Θα ήθελα εδώ να επισημάνω πως, προσωπικά δεν έχω δει τίποτα από αυτά στην πραγματικότητα. 

Οι πληροφορίες που δίνω προέρχονται από το διαδίκτυο, και όπως είναι λογικό υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρχουν απάτες.Προσωπικά πιστεύω πως η χρήση μαγνητών για παραγωγή ελεύθερης ενέργειας είναι ίσως αδύνατον να συμβεί, λόγο της φυσικής του μαγνητικού πεδίου, που εφιστά κάτι τέτοιο συνειδητά παράλογο σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους.(© Χριστόφορος Χιονίδης
Πηγή: http://www.blackstate.gr/texnologia-sxetika/239-nees-efeureseis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...