...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

«Ενήμερη από το 2011 η Κομισιόν για το σκάνδαλο της Volkswagen» Τι αποκαλύπτει γερμανικό δημοσίευμα

      
   
Από το 2011 ήταν ενήμερη η Κομισιόν για το σκάνδαλο χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων της Volkswagen, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η γερμανική οικονομική επιθεώρηση «WirtschaftsWoche».

Η ίδια πηγή τονίζει ότι αξιωματούχος της αυτοκινητοβιομηχανίας είχε ενημερώσει τον Επίτροπο Βιομηχανίας, Αντόνιο Ταγιάνι, για τις παραβιάσεις της Volkswagen στις μετρήσεις ρύπων. Αργότερα, εξαιτίας της αδράνειας της Κομισιόν αλλά και του ίδιου του Επιτρόπου, υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετέφεραν τη σχετική πληροφορία στην αμερικανική περιβαλλοντική οργάνωση ΙCCT.
Χάρη στην ICCT, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει το σκάνδαλο φέτος το Φθινόπωρο.
«Εάν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, αυτό σημαίνει ότι ο πρώην και η νυν Επίτροποι Βιομηχανίας, ο Αντόνιο Ταγιάνι και η Ελζμπιέτα Μπιενκόφσκα, συγκάλυπταν τα γεγονότα και ψεύδονταν εν γνώσει τους ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, δύο Γάλλοι ευρωβουλευτές των Πρασίνων, οι Γιανίκ Ζαντό και Καριμά Ντελί.
Την ίδια ώρα, οι πωλήσεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σε παγκόσμιο επίπεδο, υποχώρησαν κατά 5,3% τον Οκτώβριο, καθώς οι παραγγελίες νέων οχημάτων διαμορφώθηκαν στις 490.000 έναντι 517.000 προηγουμένως.
Παράλληλα, τους πρώτους 10 μήνες του 2015, οι πωλήσεις σημείωσαν πτώση κατά 4,7% καθώς ανήλθαν στις 4,84 εκατ.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο, Reuters 
  Βγάλτε εύκολα χρήματα βλέποντας διαφημίσεις. Το πιο πρωτοποριακό PTC site.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...