...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ καταργεί το εθνόσημο στις στολές των αξιωματικών

       o-arxigos-geetha-katargei-to-ethnosimo-stis-stoles-twn-aksiwmatikwn
   
Με απόφασή του ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης καταργεί το Εθνόσημο προς «αποφυγή υπερβολών» στο dress code των στρατιωτικών!!!!


Μπορεί ο αρμόδιος υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με απόφασή του, να έδωσε το δικαίωμα στους στρατιωτικούς να φορούν στη στολή τους επίρραμα με τους προστάτες Αγίους του κάθε σώματος αλλά με άλλη απόφασή του ο Α/ΓΕΕΘΑΝαύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, η οποία έφθασε σε όλα τα Επιτελικά Γραφεία Αρχηγών, «ξηλώνει» ότι περιττό είχε επιβληθεί να φορούν οι στρατιωτικοί στις στολές τους. Μεταξύ αυτών και το γνωστό σε όλους εθνόσημο.



Συγκεκριμένα καταργεί:


  1. Το διακριτικό σήμα που φορούσαν όσοι στρατιωτικοί υπηρετούσαν στο Επιτελικό Γραφείο του Α/ΓΕΕΘΑ.
  2. Το διακριτικό σήμα που είχε καθιερωθεί για όσους υπηρετούσαν στο ΓΕΕΘΑ/Ε3/ΟΑΣ και στο ΓΕΕΘΑ /ΕΘΚΕΠΙΧ.
  3. Το διακριτικό, το οποίο απεικονίζει το έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας και η λέξη “ΕΛΛΑΣ” παύει να φέρεται στις στρατιωτικές στολές.
  4. Το στρατιωτικό προσωπικό των ΕΔ που υπηρετεί στο εξωτερικό θα φέρει σε όλες τις στολές το διακριτικό με την Ελληνική σημαία.
  5. Οι απόφοιτοι Σχολών εσωτερικού θα φορούν ένα μόνο στρατιωτικό διακριτικό με την σειρά προτεραιότητας που είναι ΣΕΘΑ, ΑΔΙΣΠΟ, ΑΣΠ, ΝΣΠ ή ΣΠΑ και ΣΔΙΕΠ κάθε κλάδου.


Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης εξηγεί στην διαταγή του τους λόγους των απαραίτητων αλλαγών:


Όπως αναγράφει «Τα Γενικά Επιτελεία να επανεξετάσουν τις ισχύουσες διατάξεις και εκδοθείσες διαταγές που αφορούν στην καθιέρωση και χρήση άλλων διακριτικών σημάτων για το οικείο στρατιωτικό προσωπικό εκάστου Κλάδου, με γνώμονα την ουσιαστική απεικόνιση των προσόντων των Στελεχών των ΕΔ και την αποφυγή υπερβολών στην εμφάνιση του στρατιωτικού προσωπικού».

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...




thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...