...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Τα σταγονίδια απειλούν τον ηρωϊκό εισαγγελέα που ανέκρινε τον Φαλτσιανί επειδή έδεσε τον Ρέστη!

      
   
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ καταγγέλουν κύκλοι του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Εφετών Στόχος τους ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Ζαγοραίος! Ναι, ο άνθρωπος που ανέκρινε τον Φαλτσιανί φέρνοντας όλους τους λογαριασμούς στην Ελλάδα. Αυτόν τον άξιο λειτουργό λοιπόν, επιχειρούν να τον τρομοκρατήσουν περνώντας τον πειθαρχικό, επειδή ανέθεσε την υπόθεση του Ρέστη σε τέσσερις εισαγγελείς! Προκειμένου να μην υπάρξει ουδεμία δυνατότητα συγκάλυψης ή τρομοκράτησης, όπως έχει γίνει πολλές φορές όταν απέναντι στο μεγάλο ψάρι βρίσκεται μόνον ένας εισαγγελέας.
Φαίνεται ότι αυτή η ενέργεια Ζαγοραίου κάποιους ενόχλησε. Τα κυκλώματα της παρείΐτσας Σαμαρά, που είχαν μάθει να «υπόσχονται» και κάτι Ζαγοραίοι τους «εκθέτουν»!

Είναι προφανές ότι αυτός ο εκβιασμός, εκτός από την υπόθεση Ρέστη, στοχεύει και την υπόθεση της λίστας και τον Λιακουνάκο και φυσικά τα εξοπλιστικά.
Αυτό που δεν υπολόγισαν είναι ότι αυτή τους η αποπειρα εκβιασμού των εισαγγελέων μέσω πειθαρχικού, είναι από μόνο του πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα για το οποίο πρέπει άμεσα να επιληφθεί η ηγεσία της δικαιοσύνης ...

  Βγάλτε εύκολα χρήματα βλέποντας διαφημίσεις. Το πιο πρωτοποριακό PTC site.loading...