...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Πόσο "βρώμικο" είναι το υπ. Οικονομικών???

      

Το να καθαρισθούν οι διάδρομοι, τα συρτάρια, τα γραφεία, οι τουαλέτες του υπ. Οικονομικών είναι έργο που απαιτεί τιτάνια προσπάθεια. Ετσι ο Τσακαλώτος προσέλαβε άλλες 165 καθαρίστριες, οι οποίες αφού φέρουν σε πέρας την αποστολή τους θα προαχθούν σε Γραμματείς στην Ευελπίδων. Κι αυτό γιατί οι καθαρίστριες του ελληνικού Δημοσίου έχουν όλες πτυχία και μεταπτυχιακά. Πάντως γύρευε πόση βρώμα κουβαλάει αυτό το υπουργείο που δεν λέει να καθαριστεί με τίποτε. Ελπίζουμε κάποια από τις καινούργιες καθαρίστριες να πέσει πάνω στην αρχική λίστα Λαγκάρντ που πετσόκοψε ο Παπακωνσταντίνου ή σε κάποιον από τους συρταρωμένους φακέλους των νταβατζήδων. Διαφορετικά τι καθάρισμα είναι αυτό που γίνεται;

Μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξεως προκύπτει από την αποκάλυψη του Liberal ότι με απόφαση της κυβέρνησης και ΦΕΚ που υπογράφει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσλαμβάνει κι άλλες 165 καινούργιες καθαρίστριες, στο Υπουργείο Οικονομικών,  χωρίς να προκηρύξει διαγωνισμό! Και, μάλιστα, με απόφαση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως την Κυριακή (όπου συνήθως το Εθνικό Τυπογραφείο είναι κλειστό).

Μόλις πριν μία εβδομάδα, πάλι εν κρυπτώ, η κυβέρνηση είχε αλλάξει ειδικότητα σε δεκάδες από τις 800 καθαρίστριες που είχε μόλις επαναπροσλάβει και κινούμενη στα όρια του Νόμου που η ίδια είχε ψηφίσει, τις βάφτισε πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, μετατάσσοντάς τις σε θέσεις γραμματέων στα Δικαστήρια.


 Είναι προφανές ότι πρόκειται  για εξαργύρωση των κομματικών ενσήμων που προσέφεραν στον ΣΥΡΙΖΑ οι «αδικημένες καθαρίστριες», αφού η κυβέρνηση όχι μόνον τις αποκατέστησε αμέσως, αλλά τους άλλαξε ειδικότητα, τις  έκανε πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε προσωποπαγείς θέσεις, δίνοντάς τους και γενναία αύξηση στον μισθό τους.

Και την πραγματική δουλειά απ΄ ό,τι φαίνεται, δεν θα την κάνουν οι αγωνίστριες με τα κόκκινα γάντια που περιφέρονταν στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι ταλαίπωρες 165 καινούργιες καθαρίστριες που προσλαμβάνει ο κ. Τσακαλώτος  σε καθεστώς δουλείας, και μισθό 325 ευρώ μηνιαίως!


Την ώρα που οι πολίτες πληρώνουν υπέρογκους φόρους,

Την ώρα που μισθοί και συντάξεις πετσοκόβονται για να καλυφθούν δαπάνες του Δημοσίου,

Την ώρα που νοσοκομεία και σχολεία υπολειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού,

η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αναδεικνύει τις προτεραιότητές της, που δεν είναι άλλες από την προκλητική αποκατάσταση των δικών της παιδιών εις βάρος των κορόιδων...

Σύμφωνα, τέλος, με πληροφορίες του liberal.gr,  η Τρόικα, είναι σφόδρα ενοχλημένη. Ήδη στέλεχός της που χαρακτήριζε «εμπαιγμό» τις προσλήψεις Τσακαλώτου, επικοινώνησε με υψηλόβαθμο παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών ζητώντας εξηγήσεις για την «πονηρή μονομερή ενέργεια» που πραγματοποιήθηκε «χωρίς μάλιστα διαγωνισμό».

Η συνέχεια μετά την αποκάλυψη του Liberal προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...