...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ: Η Ελληνική Κυβέρνηση επιβραβεύει τους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ και τους ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ.

       
    

Έχουν αντιληφθεί οι κυβερνώντες, πως είμαστε ένας λαός, ανίκανος, φοβικός και αδιάφορος...


ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ!

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Καλλιόπη Σουφλή
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Διαβάστε την καινούργια Υπουργική απόφαση (Νοέμβριος 2011).

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 
Αρ. Φύλλου 2611
8 Νοεμβρίου 2011
:
Εδώ και ένα μήνα οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ 
επιβραβεύονται με "ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" (και μάλιστα από 20% μέχρι 30%!!)...


Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι καιΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ (δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους δούμε να προκαλούν έξω από σχολεία)
τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας!(και πάλι από 20% έως 30%).Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον
έχουν  "παρενδυτικό φετιχισμό",
ή σκέτο "φετιχισμό",
ή  "ηδονοβλεψία"
ή  "σαδομαζοχισμό",
τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανός ακόμη και αναπηρικό επίδομα.
(για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).Με "ποσοστά αναπηρίας", επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι
έχουν "παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια",
ή είναι "πυρομανείς"
ή "κλεπτομανείς".
Με άλλα λόγια ένας σεσημασμένος κλέπτης μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί "ανάπηρος".
Και αν πείσει ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και βάλει και καμιά φωτιά τότε σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει και αναπηρικό επίδομα ! 


Δείτε ολόκληρη τη σελίδα 102 (χωρίς τις επισημάνσεις):Να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα τίποτε από τα παραπάνω δεν θεωρούντο "αναπηρία" .


Δείτε τι ίσχυε μέχρι τώρα εδώ
Στη σελ 195 ξεκινάνε οι ψυχιατρικά-νευρολογικά νοσήματα με τα αντίστοιχα ποσοστά αναπηρίας, στις οποίες φυσικά δεν υπήρχαν ούτε η παιδοφιλία, ούτε η επιδειξιομανία ούτε ο φετιχισμός ούτε ο σαδομαζοχισμός ούτε οι λοιπές "αρετές"!

Προσεχώς θα αναφερθούμε και στο πως αντιμετωπίζει τα παιδιά με σύνδρομο DOWN η νέα υπουργική απόφαση.

Μέχρι τότε, περιοριζόμαστε στο
να εκφράσουμε ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ.Νεότερη Ενημέρωση 1:


Τελικά όλα "παρακολουθούνται"!! Και δεν αναφερόμαστε 

φυσικά στη δημοσιογραφική ενημέρωση που οφείλει να έχει 

κάθε υπουργείο αλλά στην "προληπτική παρακολούθηση" που 

γίνεται σε επιλεγμένα Ιστολόγια και στην αλληλογραφία τους. 


Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την αποκλειστική ανάρτηση της είδησης από το Ιστολόγιό μας (και την κοινοποίησή της εκ μέρους μας σε 2 βουλευτές) και
στο αποψινό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 (7/1/2012), στις 8μμ, έσπευσαν να εξαγγείλουν -μαζί με την παρουσίαση της είδησης- 


  • διαγραφές στα "ποσοστά αναπηρίας" για σεξουαλικές διαταραχές και 
  • διορθώσεις στα "ποσοστά αναπηρίας" για τις σοβαρές παθήσεις. Προσέξτε ότι στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 δεν γίνονται αναφορές στα πρόσωπα του υπουργείου που υποτίθεται  (εν μέσω επίσημων αργιών των Θεοφανίων και Σαββάτου 7/1/2012) εξήγγειλαν τις  διορθώσεις.

Είναι προφανές ότι επιδιώκουν να θολώσουν τα νερά μιλώντας για "λάθος" πριν ξεσπάσουν αντιδράσεις.
Τα υπόλοιπα κανάλια φυσικά δεν αφιέρωσαν ούτε λεπτό στο θέμα, ενώ ο ΑΝΤ1 χρησιμοποιήθηκε μόνον για να κοπάσει η ΟΡΓΗ με τις ανώνυμες εξαγγελίες για διορθώσεις:Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 εδώ:


Άραγε επικίνδυνοι είναι μόνον οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ και οι ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΟΜΑΝΕΙΣ και οι κάθε είδους ανώμαλοι (που μετατρέπουν κάθε κακούργημα σε "επιδοτούμενη αναπηρία")  ή 
και αυτοί που νομοθετούν συνειδητά τέτοιεςεξοργιστικές προκλήσεις; 

Νεότερη ενημέρωση 2:

Επίκαιρη ερώτηση Πλεύρη για τα προνόμια αναπήρων σε Σεξουαλικά Διεστραμμένους. Βίντεο:συζήτηση στη Βουλή


Είναι γνωστό πως το Ιστολόγιό μας ΔΕΝ ανήκει σε κανένα κόμμα.

Αυτό όμως δεν μας αποτρέπει να καταγγέλλουμε κάθε λάθος αλλά και να επαινούμεκάθε σωστό.


Με χαρά λοιπόν διαπιστώσαμε την ΑΜΕΣΗ αντίδραση 
του βουλευτή κ.Αθανασίου Πλεύρη
στην απαράδεκτη Υπουργική απόφαση με την οποία

  • κάθε είδους ανώμαλοι (παιδόφιλοι, σαδομαζοχιστές, φετιχιστές, ηδονοβλεψίες, επιδειξίες)
  • και κάθε είδους εγκληματίες (ληστές, εμπρηστές, τζογαδόροι κλπ)

αποκαλούνται πλέον "ανάπηροι" και επιβραβεύονται με αντίστοιχα "ποσοστά αναπηρίας" που αποσκοπούν φυσικά αποκλειστικά στην διεκδίκηση προνομίων από τους διεστραμμένους ή από κοινούς ποινικούς εγκληματίες.


Ακολουθεί η ερώτηση του κ.Πλεύρη:


Δείτε και την πορεία της είδησης - αντίδρασης του Υπουργείου Εργασίας μέχρι σήμερα:

  • Η είδηση αναρτήθηκε στο Ιστολόγιό μας αργά το απόγευμα της 6/1/2012 (Θεοφάνεια).
  • Την επόμενη ημέρα (Σάββατο 7/1/2012) η είδηση η είδηση κάνει θραύση στο facebook και στα Ιστολόγια (όπως μπορείτε να δείτε μπήκε στις 10 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις της Αντιπαρακμής και είναι στη 2η θέση!)
  • Την ίδια ημέρα (Σάββατο 7/1/2012) χρησιμοποιούν το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 για να εξαγγείλουν ΑΝΩΝΥΜΑ την τροποποίηση της Υπουργικής απόφασης!
  • Το ίδιο γίνεται και την επόμενη ημέρα (Κυριακή 8/1/2012) (εξαγγέλλεται κ πάλι ΑΝΩΝΥΜΑ η τροποποίηση της απόφασης στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha στο 37ο λεπτό).Την Δευτέρα 9/1/2012 εμφανίζεται το μοναδικό Δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του Υπ.Εργασίας που αναφέρει ότι

1) "ο νέος Κανονισμός Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας (ΚΕΒΑ) καταρτίστηκε από επιτροπή ιατρών υψηλού κύρους" (Είμαστε σίγουροι γι αυτό ...!!)

2) "Τα ποσοστά του νέου ΚΕΒΑ αφορούν αποκλειστικά σε ιατρική πιστοποίηση της αναπηρίας και όχι την απονομή παροχών προς τους ασφαλισμένους". Θα μας τρελάνουν!! αφού αυτό το σκοπό είχε ο νέος Κανονισμός Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας (ΚΕΒΑ), όπως λέει και το όνομά του, για να ορίσει τα ποσοστά με βάση τα οποία γίνονται οι παροχές στους αναπήρους.
Οι παροχές στους αναπήρους γίνονται με βάση τα ποσοστά αναπηρίας.

3) "ότι ο νέος ΚΕΒΑ με τη μορφή που έλαβε μετά το πέρας των εργασιών της επιτροπήςδεν έχει εφαρμογή σε σχέση με την απονομή παροχών προς τους ασφαλισμένους"
ενώ στην επόμενη παράγραφο εξαγγέλλουν ότι "Η εναρμόνιση έχει γίνει ήδη και ο νέος ΚΕΒΑ που θα εφαρμοστεί για την απονομή συντάξεων και οποιωνδήποτε άλλων παροχών"
δηλαδή κακώς μας κατηγορείτε:
ο νέος ΚΕΒΑ (Κανονισμός Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας) που περιέχει τα προκλητικά "ποσοστά αναπηρίας" στους ανώμαλους και τους εγκληματίες "δεν έχει εφαρμογή"
ενώ μας διαβεβαιώνουν ότι έχει γίνει (αφού λένε ότι έχει γίνει γιατί δεν τον δημοσιεύουν;) ήδη νεότερος (νεότερος του νέου) ΚΕΒΑ "που θα εφαρμοστεί".


Αν δεν πιστεύετε δείτε το δελτίο τύπου εδώ:
Υπήρχε και ένας άλλο τρόπος να απαντήσουν αντί να βάζουν τα κανάλια να κάνουν ανώνυμες εξαγγελίες και να γράφουν όλες τις παραπάνω γελοίες δικαιολογίες (ότι τάχα υπέγραψαν ΚΕΒΑ που δεν θα εφαρμοζόταν και θα υπογράψουν άλλον ΚΕΒΑ που θα εφαρμοστεί):
"Συγνώμη που είμαστε τόσο επικίνδυνα άχρηστοι". 

Πάντως συγχαίρουμε ολόθερμα τον κ.Πλεύρη.


Νεότερη ενημέρωση
Το βίντεο με την συζήτηση στη Βουλή για το θέμα εδώ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.
loading...
antiparakmi
loading...