...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΟΚ ΡΩΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!! ???

       18.rossia

   Η.Π.Α...ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ-ΕΡΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ(30 δις το χρονο-ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ-ΔΗΛ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΔΙΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ.

1ον ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑΥΣΤΑΥΘΜΟ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (τρεις μπουκες στην νότια Σκύρο,στο μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της ευρωπης, πχ δεν έχει ανάγκη εμβαθύνσεως διότι λόγω της φυσικής κατατομής του λιμένος χρησιμοποιείται σαν βάση υποβρύχιων)
ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΚΕΙ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 10.000+ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ .ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ
3ον ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ( Κρήτη – Αιγαίο-Ιόνιο με δόγμα το 50%50% τα κέρδη στην μέση...αλλά έξοδα και τεχνογνωσία τα αναλαμβάνει εξολοκλήρου η Ρωσια, με πρόβλεψη θέσεων εργασίας άνω των 70.000 σε πρώτη φάση με δυνατότητα πρόβλεψης δεκαετίας 200.000 θέσεων πανελλαδικά.
Αυτές οι πληροφορίες διαρρέουν Ελληνικές πηγές όπως και ρωσικές του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ έχει ήδη συμφωνηθεί και οι λεπτομέρειες και ίσως και η αναγγελία αυτής θα γίνει με την επίσκεψη του πρωθυπουργού και του Καμενου στην Μόσχα για την παρέλαση και επετείου της νίκης κατά του φασισμού. Επίσης συμφωνήθηκαν τεράστιες συμφωνίες στο τομέα τουρισμού, αγροτικών προϊόντων, και στρατιωτικής βιομηχανίας.

Ακόμα δόθηκαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ από την μυστική υπηρεσίας της Ρωσίας, που δένουν χειροπόδαρα με οπτικοακουστικό υλικό που όταν ανακοινωθεί θα πάνε φυλακή πρωθυπουργοί, υπουργοί ,δημοσιογράφοι, καναλαρχες, και θα εκτεθούν μεγάλες εξωτερικές "συμαχικές" δυνάμεις που ενώ ήξεραν και ήταν εμπλεκόμενοι σε αρκετά σκάνδαλα, εκβίαζαν και "κρατούσαν" κυβερνήσεις από τα αχαμνά,με στόχο ανταλλάγματα που έχουν φέρει την χώρα μας σε αυτήν την άθλια θέση.

Είναι τέτοια δε τα στοιχειά που αν γίνουν γνωστά θα οδηγησει στην φυλακή αλλα και στην χλευη ατομα που ειναι ανακατεμενα οχι μονο σε οικονομικά σκανδαλα αλλα και σε διαφορες σεξουαλικες αποκλίσεις οι οποίες ενέχουν και ποινικές ευθύνες ,δεν μπορώ τωρα να ανακοινώσω ονόματα αν και γνωρίζω...όταν θα σκάσουν να ειστε σίγουροι πως πρόσωπα υποπτα αλλα και υπερανο υποψιας θα αλλάξουν μια για παντα το Ελληνικό κοινωνικοπολιτικο status qvo ,απο τον σεισμό που θα ακολουθήσει.

Εγκυρότατες πηγές και απο τα δυο υπουργεία λένε οτι οι "σύμμαχοι"της Ελλάδας σε Ευρώπη και ΗΠΑ θα τρίβουν τα μάτια τους από αυτό που θα ανακοινωθεί, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει σταδιακά την Ελλάδα απο ζητιάνο της Δύσης,σε γεωπολιτικο παίκτη και οικονομική δύναμη ανάλογη της γεωπολιτικής θέσης της.

loading...


spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...