...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Θα τους τα πάρουμε εμείς.

      

   Γράφει ο Γιώργος Α. Κουρής

Καμία αγορά δεν είναι νόμιμη σε χώρες που βρίσκονται υπό κατοχή… ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να προειδοποιήσει όλα εκείνα τα «ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ», που έχουν μυριστεί «ψητό» στη χώρα μας και έρχονται και μας ΤΡΩΝΕ...

ΤΖΑΜΠΑ, τα καλλίτερα «φιλέτα» της γης και τις ιδιοκτησίες μας – βίλες, ξενοδοχεία, εργοστάσια και παραθαλάσσια οικόπεδα – ότι σύντομα θα έρθει η ώρα ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ για το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ που διαπράττουν σε βάρος ενός λαού, μιας ιστορικής χώρας, στην οποία η ανθρωπότητα χρωστάει τα πάντα… 

ΟΙ ξένοι λωποδύτες που μας κουβαλιούνται εδώ σαν μεγάλοι και… φιλεύσπλαχνοι ευεργέτες και αγοράζουν «Μπιρ – παρά» βίλες, ξενοδοχεία και οικόπεδα, πρέπει να ξέρουν ότι τα συμβόλαιά τους δεν είναι καθόλου «ισχυρά» και καθόλου «νόμιμα».
ΠΡΩΤΟΝ, γιατί η χώρα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, στην ουσία είναι ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ και αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι κατακτητές μας. 

Όλοι οι Ευρωπαίοι μας λένε και το φωνάζουν, ότι από τότε που μπήκε η Ελλάδα στα μνημόνια, ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ η πατρίδα μας μεγάλος μέρος της κυριαρχίας της. Και αυτό καθημερινά μας το λένε και μέσα από όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης και μας το υπενθυμίζουν συνεχώς οι τοκογλύφοι δανειστές μας, με τις προκλητικές αποφάσεις τους.

ΤΟ γεγονός ότι η χώρα μας έχει χάσει την ελευθερία της, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι νόμοι που ψηφίζονται στην ελληνική Βουλή εδώ και 6 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στα μνημόνια, έρχονται ΕΤΟΙΜΟΙ απέξω!!!

 Οι ξένοι μάλιστα έχουν φθάσει στο σημείο να ψηφίζει η ελληνική Βουλή νόμο που μπορεί κάποιο άρθρο του να μην «αρέσει» ή να μην «βολεύει» τους δανειστές και οι ξένοι να ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ την Ελληνική Βουλή, να ΑΚΥΡΩΝΕΙ το νόμο και την επομένη να ψηφίζει άλλο νόμο, αντίθετο με αυτόν που είχε ψηφίσει η Βουλή μας την προηγούμενη μέρα!

ΤΕΤΟΙΕΣ αθλιότητες και τόσο μεγάλη επέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας, ούτε οι Ναζί στην Κατοχή δεν είχαν αποτολμήσει.

ΟΛΑ όσα αγοράζουν οι ξένοι, όλα μας τα παίρνουν ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ και με την ΑΠΕΙΛΗ ότι θα κλείσουν «μέσα» τους ιδιοκτήτες τους, που τα έχουν φτιάξει όλοι, όλα με πολύ δουλειά, πάρα πολύ δουλειά, θυσίες, ιδρώτα και αίμα.

ΤΑ ξένα κοράκια θα πρέπει να το ξέρουν από τώρα, ότι στο τέλος θα υποχρεωθούν να μας επιστρέψουν και εντόκως ό,τι έχουν αρπάξει και ό,τι κλέψει, όπως ακριβώς έγινε μετά την κατοχή τότε που οι δοσίλογοι και συνεργάτες του Χίτλερ υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν τα σπίτια και τα οικόπεδα που είχαν αγοράσει για ένα τσουβάλι στάρι ή ένα ντενεκέ λάδι ή 10 κιλά μέλι.

ΑΥΤΑ για να συνεννοούμεθα.

ΤΙΣ περιουσίες που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες και τους παππούδες μας ή που φτιάξαμε οι ίδιοι δεν θα αφήσουμε ποτέ κανέναν ξένο να μας τις φάει και αν τις αρπάξει, παράνομα, θα υποχρεωθεί να μας τις επιστρέψει…

Κ.

loading...


kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...