...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ Σύμβουλος Ερντογάν: Απειλήσαμε με τους πρόσφυγες, το κόλπο έπιασε

      
   
Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ένα tweet συμβούλου του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το οποίο αναφέρει ότι η συμφωνία με την Ε.Ε. την περασμένη Κυριακή στη Σύσκεψη Κορυφής ήρθε επειδή οι Τούρκοι απείλησαν ότι θα «πλημμυρίσουν» την Ευρώπη με Σύρους πρόσφυγες.
«Η ΕΕ "έπιασε" επιτέλους το μήνυμα της Τουρκίας και έβαλε το χέρι στην τσέπη. Τι τους είπαμε; Ότι θα ανοίξουμε τα σύνορά μας, αφήνοντας του Σύρους πρόσφυγες να ξεχυθούν στις δικές τους χώρες», έγραψε συγκεκριμένα ο Μπουρχάν Κουζού που είναι από τους έμπιστους συμβούλους του Ερντογάν.
Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε απευθείας τη έντονη αντίδραση των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, οι οποίοι σχολίαζαν ότι είναι ανήθικο να αναφέρεται κάποιος κατ' αυτόν τον τρόπο στους πρόσφυγες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία στην Σύσκεψη Ε.Ε.-Τουρκίας σύμφωνα με την οποία θα λάβει 3 δισ. ευρώ  βοήθεια ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή για τη γείτονα χώρα καθώς βρίσκεται σε ρήξη με την Ρωσία.
         


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...