...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Διαταγή του Πούτιν στον Ρωσικό Στρατό: «Προετοιμάστε τη Συρία να γίνει το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ του Ομπάμα»

      
   
ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ…
Σύμφωνα με την έκθεση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) ο Πρόεδρος Πούτιν ετοιμάζει τις στρατιωτικές δυνάμεις του για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο… Διέταξε τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού και τον επικεφαλής της ρωσικής αεροδιαστημικής Δυνάμης, Victor Bondarev να ξεκινήσουν την προετοιμασία ώστε να μετατραπεί η Συρία για να γίνει μια «αδιαπέραστη ζώνη συγκρούσεων» που, στην πραγματικότητα, να μετατραπεί σε «νεκροταφείο του Ομπάμα» και θα σημάνει το τέλος των ΝΑΤΟ-Δυτικής συμμαχία κατά της Ομοσπονδίας.
ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ
Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, η σοβαρή αυτή διαταγή πολέμου εξασφαλίστηκε αφότου ο Πρόεδρος Πούτιν και ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου κατέληξαν σε συμφωνία αργά χθες υπό την προϋπόθεση ότι το Ισραήλ δεν θα επηρεάσει ούτε τις ρωσικές αεροπορικές ούτε τις χερσαίες δυνάμεις που επιχειρούν στη Συρία, ακόμη και στην περίπτωση ενός μεγάλου πολέμου με το καθεστώς του Ομπάμα.
Εξίσου προκλητική κατά της Ομοσπονδίας και υπεύθυνη για την εν λόγω διαταγή του πολέμου, η έκθεση σημειώνει, ήταν η και η ανακοίνωση της Γερμανίας, το πρωί της Τρίτης, για αποστολή στρατού στη Συρία. Και παράλληλα η άρνηση των Γερμανών να μοιραστούν κάθε στοιχείο που διαθέτουν για τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους με τη Ρωσία την άρνηση συνεργασίας με την τρέχουσα νόμιμη συριακή κυβέρνηση (του Άσαντ) που βρίσκεται στην εξουσία.




          


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...