...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ:Διέρρευσε Μυστηριώδες Έγγραφο του ISIS…

      

   ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…



Ένα έγγραφο 24 σελίδων του ISIS με τίτλο «Αρχές στη διοίκηση του Ισλαμικού Κράτους», που διέρρευσε πρόσφατα, περιγράφει το πώς η τρομοκρατική ομάδα οργανώνει τα εδάφη που ελέγχει. Το έργο αυτό εκτελέστηκε από έναν Αιγύπτιο που φέρεται να έχει το όνομα, Αμπού Αμπντουλάχ.


Η διαρροή μανιφέστο περιγράφει πώς η ομάδα προσπαθεί να
οικοδομήσει ένα κράτος που περιλαμβάνει τα πάντα, από την εκπαίδευση, τη βιομηχανία, τους φυσικούς πόρους, τη διπλωματία, την προπαγάνδα, τον στρατό…


ISIS 1

Κεφάλαιο ένα
 Αυτό το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στην αναγγελία ενός ισλαμικού χαλιφάτου.

Κεφάλαιο Δύο
 Λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση του ατόμου και της ομάδας.

Κεφάλαιο Τριών
 Αναλύεται η διοίκηση των προπαρασκευαστικών στρατόπεδων? στρατόπεδα που προετοιμάζουν τα μέλη με τη στρατιωτική και Τζιχάντ προετοιμασία, καθώς και με θρησκευτικές τεχνικές πλύσης εγκεφάλου.

Κεφάλαιο Τέσσερα
 Δίνει την κατεύθυνση για όσους έχουν ολοκληρώσει τα προπαρασκευαστικές στρατόπεδα; η διατήρησή τους στον δρόμο της «τζιχάντ».

Κεφάλαιο Πέντε
 Οργανώνει τις επαρχίες. Ο καθορισμός των ορίων, των συνόρων, της γης, του πλούτου και των εδαφών τους.

Κεφάλαιο έξι
 Η Διοίκηση του πλούτου στην πολιτεία. Συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της κυβέρνησης, τοποθετώντας ειδικούς στη γη, τη διατήρηση των αποθεματικών, τη ρύθμιση των εξόδων, την ίδρυση εργοστάσιων, κ.λπ.

Κεφάλαιο Εφτά
 Για τη σύσταση επιτροπής για τη διαχείριση σχεδίων παραγωγής και να θέσει σε χώρους σχεδιάζει να υλοποιήσουν νέα επενδυτικά σχέδια.

Κεφάλαιο οκτώ
 Η διοίκηση της εκπαίδευσης στην πολιτεία. Συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης στις εξής αρχές: την εμφύτευση ισλαμικών αξιών στην κοινωνία, καθώς και του νόμου της Σαρία στη βάση, την ανάπτυξη μιας ισλαμικής κοινωνίας με βάση το νόμο της σαρία, και δημιουργία μιας ισλαμικής γενιάς ικανής να φέρει τη μουσουλμανική χώρα και το μέλλον της, χωρίς ανάγκες την τεχνογνωσία της Δύσης.

Κεφάλαιο εννέα
 Η διαχείριση των σχέσεων με τα άλλα έθνη.

Κεφάλαιο ΔΕΚΑ
 Η διαχειριση των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο εσωτερικό του κράτους.



loading...


hellaspress-angel

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...