...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Απιστευτη Πατεντα!!! Θέρμανση στον χώρο σας με μολις 0,10 ευρώ το πενταωρο / Incredible Patent!!! Heating your space with only 0.10 euros for 5 hours

       
    

Το Egloo είναι ένα έξυπνο gadget που χρησιμοποιεί τη δύναμη που έχουν λίγα κεριά για να ζεστάνει ένα δωμάτιο χωρίς να ξοδεύει ηλεκτρικό ρεύμα. Το Egloo συγκεντρώνει τη ζέστη από τη φλόγα τεσσάρων κεριών ρεσό μέσα σε έναν θόλο από τερακότα, διασκορπίζοντας τη ζέστη στο δωμάτιο και κρατώντας το κρύο μακριά ακόμα και αφού σβήσουν τα κεριά.


Την ιδέα σκέφτηκε ο Marco Zagaria (φοιτητής της Σχολής Καλών Τεχνών στη Ρώμη) ο οποίος θέλησε να βρει έναν τρόπο για να ζεσταίνεται χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα για ηλεκτρικό ρεύμα.

Για να λειτουργήσει σωστά το Egloo χρειάζεται μόνο 4 κεριά τα οποία είναι αρκετά για να ζεστάνουν ένα δωμάτιο 20 τ.μ. Επίσης, είναι πανεύκολο στη χρήση του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκώσετε το καπάκι, να τοποθετήσετε τα 4 κεριά και να κλείσετε το καπάκι. Κάθε φορά που του βάζετε 4 κεριά αυτά φτάνουν για 5 ώρες και το κόστος τους είναι μόλις 0,10 ευρώ. Από τη στιγμή που θα ανάψετε τα κεριά, το Egloo χρειάζεται 5 λεπτά για να αποκτήσει τη σωστή θερμοκρασία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το βάρος του είναι μόλις 1 κιλό και είναι τόσο μικρό που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε. 
 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...
awakengr
loading...