...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : 2 δις φόροι ξεπλύθηκαν στο Λουξεμβούργο επί Παπανδρέου!! / REVELATION: 2 billion taxes washed in Luxembourg on Papandreou !!

       
    
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ!
ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ…

2 δις φόρους φέρεται να έχασε το Ελληνικό δημόσιο από την μεθόδευση του Ν. Σαουΐρης ο οποίος μεταβίβασε την Wind χρησιμοποιώντας εικονικά εταιρικά σχήματα που άνοιξε γι’ αυτόν τον σκοπό στο Λουξεμβούργο. 

Ο έλεγχος της Κομισιόν μετά το σκανδαλο των Luxleaks έφερε στην επιφάνεια στοιχεία, τα οποία η κυβέρνηση Σαμαρά όχι μόνον δεν τα αξιοποίησε αλλά τα έβαλε κάτω από το χαλί, όπως όλα τα σκάνδαλα της συμμορίας Παπανδρέου.

Σήμερα λοιπόν που η δικαιοσύνη έχει απεμπλακεί από τον νοσηρό εναγκαλισμό με το πολιτικό σύστημα, ανοίγει όλες τις υποθέσεις που είχαν αγνοηθεί και αφορούν την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Το σκάνδαλο Σαουΐρης λοιπόν ανοίγει και αυτό που απασχολεί την κοινή γνώμη ειναι ποιοί πολιτικοί και κρατικοί λειτουργοί έκαναν τα στραβά μάτια και με ποιό «κίνητρο». Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...greek-leaks
loading...