...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ!!!!

       
    
Εισηγήσεις για εκλογές στις 28 Φεβρουαρίου δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας από τον οξυδερκή Βερναρδάκη. Κι αυτό για δύο λόγους: O πρώτος έχει να κάνει με το χαζοκόμμα που ετοιμάζει ο Βαρουφάκης, ο οποίος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. 

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τους σχεδιασμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη (ο οποίος στο μεταξύ πρότεινε- στον εφάμιλλο του Τσώρτσιλ- γραμματέα Παπαμιμίκο να παραμείνει στην θέση του αναγνωρίζοντας το κολοσιαίο έργο του) για έκτακτο συνέδριο των φωτεινών μυαλών της χαζοΝΔ το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου. 

Η προσφυγή στις κάλπες θα γίνει με πρωθυπουργικό διάγγελμα με πρόφαση το Ασφαλιστικό. 

Σ΄αυτή την περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά ότι έχει πολλά περιθώρια να κερδίσει εκ νέου την ΝΔ. Οσο πιο γρήγορα προσφύγει σε εκλογές τόσες πιο πολλές πιθανότητες έχει να τις κερδίσει. 


Την σημασία να προσφύγει άμεσα σε εκλογές την υπογράμμισε στον πρωθυπουργό και ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον οποίο είχαν μακρά τηλεφωνική επικοινωνία αλληλοκατανόησης και παρηγορίας για το στραπάτσο Μειμαράκη. 

-Πήγαινε το συντομότερο δυνατό σε εκλογές ώστε να τους αιφνιδιάσεις…, 

ήταν και η συμβουλή του Καραμανλή, αργά τα μεσάνυχτα χθες ανάμεσα σε αναφιλητά. 

Ο Μητσοτάκης τώρα είχε ξεκαθαρίσει πως μία από τις πρώτες εσωκομματικές του κινήσεις θα είναι το νέο οργανόγραμμα της ΝΔ. 

Αυτό θα προσαρμοστεί μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του κόμματος. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει «θα επαναστελεχώσουμε με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο μια λιτότερη αλλά αποτελεσματική δομή στη ΝΔ.
Ταυτόχρονα θα ξεκινήσουμε την εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας με διαφάνεια και όπως ο νόμος ορίζει. Η κρατική επιχορήγηση θα διατίθεται κατά προτεραιότητα για την αποπληρωμή των υποχρεώσεών μας προς τους εργαζομένους του κόμματος και για την εξυπηρέτηση των δανείων μας».
Παράλληλα στην ατζέντα των πρώτων κινήσεων, στις οποίες θα προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι η μετακόμιση από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Οπως έχει αναφέρει ο ίδιος το αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσει η αναζήτηση νέων, μικρότερων, αλλά λειτουργικών γραφείων για να στεγαστούν οι υπηρεσίες του κόμματος, καθώς το ενοίκιο σε αυτά της Συγγρού είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά της ΝΔ.

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...diversa-press
loading...